ODPOWIEDZ
00 - 000 cm brak informacji
Awatar użytkownika

Concrete jungle where dreams are made of, there's nothin' you can't do, now you're in New York.

something about me
by new yorker

the rest is still unwritten
poszukiwania niepasujące do pozostałych kategorii
Poszukiwania nieaktualizowane przez dwa tygodnie zostaną usunięte, a ich treść przesłana do autora w prywatnej wiadomości.

Kod: Zaznacz cały

[search=TUTAJ WPISZ STATUS (DATA)]
[img]TUTAJ WKLEJ ADRES GIFA 1[/img] [img]TUTAJ WKLEJ ADRES GIFA 2[/img]
[searchdesc]TUTAJ WPISZ OPIS SWOJEJ POSTACI[/searchdesc]
[searchtitle=TUTAJ WPISZ TYTUŁ]TUTAJ WPISZ PODTYTUŁ (OPCJONALNY)[/searchtitle]
[searchcontent]TUTAJ WPISZ TREŚĆ POSZUKIWAŃ[/searchcontent]
[searchbullets]
[bullet]TUTAJ WPISZ DODATKOWĄ INFORMACJĘ[/bullet]
[/searchbullets]
[/search]
new york
44 lata 186 cm Pisarz, celebryta
Awatar użytkownika

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York

something about me
by Kaiserin

Aktualne (14.10)
Obrazek Obrazek
44-letni poczytny pisarz. Duże dziecko, które powoli zaczyna dorastać. Lubi spędzać czas pomiędzy ludźmi, ale czasami nie pogardzi spędzeniem wieczoru przed telewizorem. Fan motorów, żeglowania, łucznictwa sportowego, drinka z rana i dobrej zabawy
Byłej dziewczynyszkolnej miłości, z której nie wyszło, ale mają dziecko
Poszukiwana szkolna miłość, z której nic nie wyszło. Niemniej jednak z racji posiadanego wspólnego potomstwa kontakt mają nadal. Między nimi bywało różnie, na początku próbowali nawet ciągnąć związek, ale nie wyszło. Uznali, że na siłę razem nie będą, chociaż nieco pod presją obu rodzin nie zdecydowali się na oddanie dziecka od adopcji czy aborcję. Mo nie uczestniczył aktywnie w wychowaniu dziecka, za to jego rodzice na pewno na nie płacili i pomagali.
Jak ułożyło się życie owej pani pozostawiam pełną dowolność. Fajnie by było jakby jednak udało jej się być szczęśliwą i spełnioną rodzinnie oraz zawodowo. W kwestii relacji z Mo jest to do ustalenia, choć zaznaczam, że się nie zejdą.
Piszę te poszukiwania, bo może ktoś się skusi. Przez posiadane wspólne dziecko na pewno w jakimś stopniu będzie obecna w życiu Mo.
i wanna be where people are
17 lat 157 cm chodzę do liceum
Awatar użytkownika

So immature when I'm jealous
And faking that I'm unaffected
But I know myself too well
You know you put me through hell, yeah
So why you still looking like heaven

something about me
by ta_fiona

aktualne (12/10)
Obrazek Obrazek
Josephine, dla przyjaciół Josie - 17 letnia córka polityka i znanej lekarki, najmłodsza w rodzinie. Wesoła dziewczyna, uroczy promyczek i zwariowana dusza.
Pojawiłeś się w moim życiu przypadkiem
Poznaliśmy się całkiem niedawno w jednym z klubów w Nowym Jorku. Byłam wraz z koleżankami, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności bawiliśmy się na jednej loży, trochę wypiliśmy, tańczyliśmy i dużo rozmawialiśmy. Było naprawdę miło i przyjemnie, potem zaoferowałeś, że podrzucisz mnie do domu, rozmowa tak bardzo nam się kleiła, że skończyliśmy na spacerze gdzieś w central parku.
Tak bardzo byliśmy pogrążeni w rozmowie, że żadne z Nas nie pomyślało o tym aby wymienić się numerami telefonu czy czymś więcej, znaliśmy tylko swoje imiona.
I ta sytuacja miała być końcem naszej historii, miał pozostać nam tylko ten jeden świetny wieczór, ale los zdecydował inaczej. Znów się spotkaliśmy i to w nas mniej oczekiwanym (i niezbyt dobrym dla Josie) momencie.

w skrócie: poszukuję chłopaka, którego Josie poznała niespełna miesiąc temu w klubie, mam kilka pomysłów na tą relację, ale to w zależności od tego jaki wiek zdecydujesz się mieć (przedział jest dość spory) Co nam z tego wyjdzie? Zobaczymy! Na pewno coś fajnego!
dodatkowe informacje
Historia, wizerunek I cała reszta dowolna, jedyne moje wymaganie to to aby miał wiek w przedziale 17-25 lat. Mam kilka pomysłów jak mogliby się ponownie spotkać.
nie uciekamy!! to najważniejsza! + wielki dodatek jest taki, że w gratisie nie ma tylko relacji z Josie, ale całą szaloną bandą!
nie obiecuję endgejmu, bo nigdy się na to nie umawiam. Jest to raczej dodatkowa relacja!
ohana means family
25 lat 170 cm praktykantka/studentka
Awatar użytkownika

I worry because I care. Gods help me, I know I shouldn't, but I do. So I will always tell you to be careful, because I will always care what happens.

something about me
by rollercoaster_bitch

aktualne (19.10.2024)
Obrazek Obrazek
25-letnia studentka weterynarii, praktykantka w klinice weterynaryjnej; kobieta, która chciałaby dać dom każdemu biednemu zwierzątku; przyszła żona
Keep your face always toward the sunshine — and shadows will fall behind you.
To nie tak, że Ciebie nie kocham, po prostu moje serce nadal należy do dawnej miłości o której nie potrafię zapomnieć. Ojciec ucieszył się kiedy uklęknąłeś na jedno kolano i zapytałeś czy za Ciebie wyjdę.
A ja się zgodziłam, mimo że moje serce bije mocniej na widok innego mężczyzny. Jednak to Ty byłeś tym odpowiednim dla mnie.

Jackie to młoda i uśmiechnięta kobieta, studentka zakochana w wszystkich biednych zwierzątkach, marzy o otworzeniu swojej własnej kliniki weterynaryjnej w przyszłości. Córka poważnego bisnesmena, który po śmierci swojej żony (zmarła podczas porodu razem z dzieckiem), zaczął bardziej dbać o swoją ukochaną córeczkę. Znalazł jej partnera, który jest jej godnym jednocześnie przepędzając mężczyznę, który był dla niej całym światem.

Tak jak mój ojciec masz smykałkę do interesów, może to właśnie spowodowało, że ten postanowił przedstawić Cię właśnie Jackie. Między nami nie ma żadnych uczuć, jest tylko pewnego rodzaju chemia i pożądanie, które spowodowało że uklęknąłeś na jedno kolano.
A może wizja przejęcia firmy po moim ojcu to spowodowała?
Mogliśmy też pójść na układ, żeby obie strony były z niego zadowolone.
dodatkowe informacje
Szukam dla Jackie starszego od niej mężczyzny (30+), który raczej obraca się w tym bogatszym towarzystwie (może być jakiś biznesmenem, prawnikiem, znanym lekarzem), jako że jej ojciec chce, żeby córka wyszła za kogoś bogatego, kto jest w stanie zapewnić jej dobrobyt.
Nie uciekaj bo tego nie lubię. Także zapewniam tutaj relkę z Aidenem, który jest dawną
i pierwszą miłością Jacqueline. Co do tego czy para zawarła jakiś układ możemy się dogadać.

Jest to ważny wątek dla mojej postaci, więc liczę na więcej niż jedną fabułę
love is in the air
30 lat 159 cm Dyrektor Zarządzająca (News Limited)
Awatar użytkownika

I'm dying to reach out and know you
But it doesn't feel like it's supposed to

something about me
by kosik

AKTUALNE (27.10)
Obrazek Obrazek
Theodora Cornell jest młodą wdową. Ponad rok temu wyszła za magnata medialnego, który zaledwie pół roku po ślubie zmarł. Zostawił ją z fortuną, z którą nie wie co zrobić, stanowiskiem w jednej z najwiekszych firm medialnych w kraju oraz nieprzychylnym okiem rodziny, która wciąż nie wie co o niej myśleć. Ona sama powoli odnajduje się w swojej nowej rzeczywistości po tym jak odeszła z pozycji nauczycielki w szkole podstawowej na Brooklynie…
Then she made such an entranceCan't stand all this tension, can you?
Brat bliźniak jej męża był podejrzliwy od samego początku. Nie wierzył, że ten wziąłby ślub z nauczycielką podstawówki, którą znał ledwo kilka tygodni. Jego podejrzenia nie zmalały, kiedy Moses zmarł… poprzez potknięcie się na chodniku. Upadek, uderzenie skronią o krawężnik i śmierć na miejscu nie miała sensu. Więc obwiniał Theo.

I nie był jedyną osobą w Nowym Jorku, która węszyła coś podejrzanego. Jakim cudem dziedzic majątku News Limited tak po prostu zniknął? Dlaczego poślubił takiego nikogo jak Theodora? Może była to przykrywka? Może narkotyki, które brał rekreacyjnie? Może mafia, z którą miał kontakty? Może zupełnie coś innego? I gdzie w to wszystko pasowała młoda, wesoła wdówka?
dodatkowe informacje
Szukam dziennikarza/dziennikarki śledczej. Osoby, która od początku śledziła historię Mosesa Cornella, bo wiedziała o jego sekretnych znajomościach/porachunkach/biznesach.
Oryginalnie chodziło o jego kontakty z gangiem narkotykowym, ale uwaga przeniosła się na jego wdowę - Theo która zdaje się żyć w błogiej naiwności. Czyżby wiedziała więcej niż sie przyznaje? Dlaczego po miesiącach żonglowania pozycji CEO w News Limited i nauczycielki w Brooklynie, porzuciła te drugie stanowisko?
Szukam relacji, która buduje się od kilku miesięcy. Theo została „skonfrontowana” przez X na gali kilka miesięcy wcześniej, latem, chociaż nie wiedziała, że ma do czynienia z dziennikarzem/dziennikarka, która buduje artykuł na temat jej zmarłego męża.
Chciałabym, żeby powstała z tego współzależna relacja, której żadne z nich nie chce, ale nie może od tego uciec. T z każdym dniem myśli więcej i więcej o X, a X wciąż wraca myślami do T.
Około romantyczna relacja, z uwzględnieniem sekretów, niedopowiedzeń, wątkow podziemnego świata NY, uprzedzeń i lekkiej obsesji.
PW/Disco pls <3
love is in the air
ODPOWIEDZ