ODPOWIEDZ
00 - 000 cm brak informacji
Awatar użytkownika

Concrete jungle where dreams are made of, there's nothin' you can't do, now you're in New York.

something about me
by new yorker

All you need is love
poszukiwania relacji romantycznych
Poszukiwania nieaktualizowane przez dwa tygodnie zostaną usunięte, a ich treść przesłana do autora w prywatnej wiadomości.

Kod: Zaznacz cały

[search=TUTAJ WPISZ STATUS (DATA)]
[img]TUTAJ WKLEJ ADRES GIFA 1[/img] [img]TUTAJ WKLEJ ADRES GIFA 2[/img]
[searchdesc]TUTAJ WPISZ OPIS SWOJEJ POSTACI[/searchdesc]
[searchtitle=TUTAJ WPISZ TYTUŁ]TUTAJ WPISZ PODTYTUŁ (OPCJONALNY)[/searchtitle]
[searchcontent]TUTAJ WPISZ TREŚĆ POSZUKIWAŃ[/searchcontent]
[searchbullets]
[bullet]TUTAJ WPISZ DODATKOWĄ INFORMACJĘ[/bullet]
[/searchbullets]
[/search]
new york
28 lat 165 cm modelka
Awatar użytkownika

— femme fatale ☾

something about me
by v

rezerwacja (27/09)
Obrazek Obrazek
Chodząca bomba sprzeczności; zadziorna, przebojowa i prawdopodobnie lekko nienormalna.
You showed me how to do— exactly what you do, how I fell in love with you —
Poznaliśmy się na jednej z urodzinowych imprez znanego aktora, jak się później okazało, był Twoim dobrym przyjacielem. To było dziesięć lat temu, a moja modelingowa kariera dopiero zaczynała nabierać tempa. Byłam młoda i podekscytowana nowym życiem, które zaczęło się dla mnie w momencie, gdy tylko zostałam zauważona. Znałam Cię z telewizji, reklam i zdjęć w social mediach. Z nagłówków o Twoich sportowych sukcesach. Ale gdy nasze spojrzenia spotkały się po raz pierwszy, poczułam coś, czego nigdy wcześniej nie czułam. Mieszanka chemii, napięcia i strachu przed nieznanym. Widziałam w Twoich oczach jak bardzo bawiło Cię moje speszenie i próby udawania, że miałam wszystko pod kontrolą. Rozmawialiśmy przez cały wieczór, a kiedy w końcu mieliśmy się rozejść, cała w skowronkach wyrzuciłam z siebie, żebyśmy zostali przyjaciółmi. A Ty? Pokręciłeś głową i pewnym siebie tonem stwierdziłeś, że mynie będziemy przyjaciółmi.

Chciałeś mnie dla siebie, a tacy faceci jak Ty zawsze dostają to, czego chcą.

Laura jest modelką, która mimo niższego wzrostu odniosła w tej branży niemały sukces. Kim jest on? On jest jej mężem, byłym sportowcem i zawodowym kierowcą rajdowym – jednym z najlepszych na świecie. Dlaczego byłym? Szukam pana w wieku bliżej 40+, niż w wieku Laury. Takiego, który po swoich sukcesach jest praktycznie ustawiony do końca życia, a media nadal nie dają mu spokoju. To ważny punkt zaczepienia i raczej chciałabym, żeby tak zostało. Poznali się kiedy ona miała osiemnastkę na karku, on był już wtedy dojrzałym mężczyzną, ale mimo to chciałabym również zachować między nimi jakąś nić porozumienia i absolutnie nie chodzi mi jedynie o relację małżeńską z powodu sławy czy hajsu. Chcę napięcia, emocji, nieporozumień, godzenia się, czasami walki o związek, który sporo już przeżył. Laura będzie chodzącą, tykającą bombą i jedną wielką niewiadomą, jeżeli chodzi o charakter. Wybuchowa, ekstrawertyczna, przebojowa. Jego widzę jako inteligentnego mężczyznę z klasą, który wie, czego chce od życia i potrafi też z niego korzystać. Z zamiłowaniem do adrenaliny. Kogoś, kto wchodzi do pokoju i wszystkie oczy skupiają się na nim. Jak ich razem widzę, mam wizję starego kasyna, smokingów, koktajlowych kiecek, martini i klimatu w stylu old money.

Nie określam konkretnego end game'u, bo chciałabym żebyśmy wspólnie przez to przeszli, jestem otwarta na propozycje i pomysły – jakieś zdrady, ciąża, separacja w przyszłości? Podbij na pw, to się dogadamy!

You're screwed up and brilliant
You look like a million dollar man
So why is my heart broke?
i wanna be where people are
21 lat 168 cm barmanka
Awatar użytkownika

Together. They would either outrun this or die together

something about me
by rollercoaster_bitch

aktualne! (27/09)
Obrazek Obrazek
21-letnia niedoszła złota medalistka w łyżwiarstwie, która została wystawiona przez swojego partnera w dzień zawodów. Barmanka, która nie potrafi ułożyć sobie życia.
You’re not something to me.You’re everything.
Byliśmy jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi. Znasz mnie jak nikt inny i dzielisz ze mną wspólną pasję, łyżwiarstwo figurowe. Wpadliśmy na ten pomysł jeszcze jako dzieci i postanowiliśmy razem trenować. Na początku było ciężko bo bałam się podnoszenia, zawsze bałam się, że upadnę na lód i nie będę mogła dalej jeździć, a wiedziałeś że to dla mnie cholernie ważne. Chciałam się wyrwać z rodzinnego domu bo za zamkniętymi drzwiami rozgrywała się tragedia. Wiedziałeś o tym i wspierałeś mnie, karmiłeś mnie słowami otuchy i wsparcia.
Skradłeś mi pierwszy normalny pocałunek, którego sama chciałam a w Twoich ramionach czułam się bezpieczna. Te zawody w Nowym Jorku były naszą szansą na ucieczkę i ułożenie sobie życia, zdawałeś sobie sprawę, że pracowaliśmy na to te wszystkie lata.

Tylko, że Ty się nie pojawiłeś a ja nie wystartowałam bez partnera.

Całe życie runęło niczym domek z kart...
dodatkowe informacje
Poszukuję partnera z którym dziewczyna jeździła przez te wszystkie lata i znali się od piaskownicy mieszkając blisko siebie w Montrealu (stamtąd ona pochodzi). Może być starszy od niej, ale nie jakoś dużo, max do 5 lat.
Jeśli masz jakąś konkretną wizję tej relacji to zapraszam bo możemy się dogadać. End-game nie obiecuję, bo wszystko się może wydarzyć ale jest to bardzo ważna relacja dla mojej postaci. Lori jest zawiedziona tym, że Twój pan się nie pojawił. Przestała jeździć na łyżwach i czuje do niego tylko i wyłącznie nienawiść. A jak się to wszystko potoczy? Zobaczymy.
Nie mam wymogów co do wizerunku, to Tobie ma się dobrze grać. Pomogę z ewentualnym wyborem!
money is the anthem of success
30 lat 172 cm właścicielka klubu
Awatar użytkownika

You use a glass mirror to see your face; you use works of art to see your soul.

something about me
by DC: rollercoaster_bitch

aktualne (06/10)
Obrazek Obrazek
30-letnia właścicielka klubu nocnego, szczęśliwa mężatka która nie ma pojęcia o tym, że ma sobowtóra w postaci siostry bliźniaczki, która chce namieszać w jej życiu.
You figure that time could heal all wounds,but some people just really hold a crazy grudge.
Jesteśmy szczęśliwym małżeństwem od pięciu lat, oboje marzymy o tym, żeby założyć rodzinę i mimo starań niestety ale się nam to nie udaje. Zaczynamy się od siebie oddalać, a raczej tak to postrzegamy bo ja jestem zajęta klubem nocnym, który kupiłeś jako prezent ślubny, Ty jesteś zajęty swoją firmą (szemrane interesy są tutaj mile widziane, ale Tallulah o nich nie ma pojęcia, że kupno klubu jest tylko przykrywką do interesów męża i tak naprawdę on ma nad wszytkim kontrolę). Nagle w naszym życiu dochodzi do dziwnych sprzeczek, dziwnej wymiany zdań zwłaszcza gdy widzisz mnie w towarzystwie innych mężczyzn, zaprzeczam bo z nikim innym się nie spotykam, ale nie chcesz mi wierzyć. Nie mam pojęcia, że moja siostra bliźniaczka pojawiła się w NY i chce namieszać w życiu poddając się za mnie, nikt nie ma pojęcia o tym, że w tak wielkim mieście są dwie identyczne kobiety. Tallulah została adoptowana w wieku czterech lat przez rodzinę Holland, nie pamięta tego że ma siostrę a tym bardziej bliźniaczkę, które rozdzielili gdy trafiły do domu dziecka.
Nasze życie się diametralnie zmienia. Kto wie czy nie trafiłeś przypadkiem do łóżka z tą drugą?
dodatkowe informacje
Nie mam wymogów co do wizerunku czy wieku postaci ale mógłby być starszy od Tallulah i mieć własną firmę, jaką to zależy od Ciebie. Jest na pewno bogaty i widziałabym tutaj szemrane interesy, może maczanie palców w jakimś gangu?
Gwarantuję relacje z siostrą bliźniaczką, która chce namieszać w życiu Tallulah, może nawet dojdzie do tego, że mąż przypadkiem prześpi się z tą drugą, Avalon na pewno bardzo dużo wie o życiu swojej siostry bo zbiera informację na jej temat od dłuższego czasu i może się za nią podawać.
ohana means family
27 lat 170 cm fotograf
Awatar użytkownika

No matter how many worlds, dimensions or multiverses, I will follow you until I find you.

something about me
by new yorker

Aktualne (04/01/25)
Obrazek Obrazek
Genlong urodziła się i wychowała w Bangkoku. Ma duszę artystki i zamiast iść w jakąś ambitniejszą karierę to wyszkoliła się na fotografa. Dzięki wygranej w konkursie fotograficznym jej kariera zaczęła się rozwijać w dość szybkim tempie i podpisała umowę z National Geografic. Od tej pory podróżuje i odkrywa świat na swój własny sposób z aparatem w rękach.
No matter how many worlds, dimensions or multiversesI will follow you until I find you.
Poszukuję dla niej miłostki z przeszłości, która zajmuje myśli Gen. Może nie cały czas ale dosyć często zaprząta jej główkę.
Może znają się z dzieciństwa? Gen spędzała z nią mnóstwo czasu za dzieciaka sprawiając niemałe problemy rodzicom?
A może poznali się podczas jeden z podróż, które odbyła Gen? Spędzili wspólnie kila miesięcy gdzieś eksplorując okolicę i spędzając praktycznie cały czas ze sobą?
Jestem otwarta na wszelkie pomysły. Im bardziej pokręcone tym lepiej bo lubię dramę! Nie lubię narzucać zbyt wiele a wykreowanie wspólnej historii jest tym bardziej ciekawe. Wszystko zależy od naszych chorych główek
dodatkowe informacje
Wiek, zawód czy wygląd nie robi mi różnicy, bo to Tobie ma się dobrze grać postacią. Jasne ukochałabym za wygląd Becky Amstrong (ale to nie jest wielki wymóg, więc proszę sie nie zmuszać do tego konkretnego wyglądu)
nie mam zbyt wiele wymogów, bo nie chodzi o narzucanie swojego pomysłu, a kreowanie wspólnej gry!
nie uciekam, chociaż mam tendencję do małych zastojów. Jak się angażuję to całym serduszkiem
i'm new here!
ODPOWIEDZ