20 lat 168 cm Baristka w Old Record i Barmanka w Roadhouse
Awatar użytkownika

Art is only a way of expressing pain

something about me
by new yorker

Layla pisze...
Nie wrócisz...teraz
Riv to ten debil cię do tego zmusił.teraz
To nie ty przekreśliłeś swój czas w trzeźwości. Uda się kolejny raz i znowu będziesz zbierał te swoje monetki! ;)teraz
Nie wyjdę w tym do ludzi. Co najwyżej, gdy ty byś założył podobną. Nie ma mowy. Nie chcę, żeby innych pacjentów zamknięto w izolatce, bo widzą za oknem idącego różowego pluszowego jednorożca w gwiazdki.teraz
River Sinclair
ohana means family
31 lat 175 cm opiekun w lokalnym schronisku, barman
Awatar użytkownika

Chasing that rush
I need to show what you’ve been missing
Give me your touch
All of your love is not forbidden

something about me
by makabra

Unknown number pisze...
Nie mam tej pewności... Nie mam w sobie tyle siły, aby z tym ponownie walczyć. Dał mi końską dawkę tego gówna, każdy mięsień mi się trzęsie, a gdzieś w żołądku pojawił się znowu ten dobrze znany głódminutę temu
Gdybym był w stanie to założyłbym taką samą! Byłoby Ci raźniej!minutę temu
Layla Rosales
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me
by new yorker

Layla pisze...
Nie z takiego bagna wyszedłeś... teraz
Damy radę. Zresztą twój chodzący sześciopak i siostra nie pozwolą ci zrobić głupot.teraz
Wiem, że pierwsze dni będą dla ciebie najgorsze, ale z każdym dniem będzie lepiej. To dziadostwo już opuszcza twój organizm.teraz
Kupię ci taką niebieską i pójdziemy kiedyś tak do kina na jakiś tandetny romans. Niech ludzie zazdroszczą, że mamy comfort randkę objadając się popcornem i nachosami, gdy główny bohater będzie rzucał głupimi tekstami na podryw. teraz
River Sinclair
ohana means family
Awatar użytkownika

Chasing that rush
Give me your touch

something about me
by makabra

Unknown number pisze...
Wyszedłem z tego, bo mnie siłą zamknęli na odwyku na kilka miesięcy. Ja nie mogę już nikogo więcej zawieść Layla, jestem pieprzonym wrzodem na tyłku... wiecznym problememminutę temu
Czekam na moją piżamkę i robimy to minutę temu
Layla Rosales
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me
by new yorker

Layla pisze...
Mam cię walnąć w łeb czy sam skończysz gadać głupoty?teraz
Teraz jesteś silniejszy i poradzisz sobie z tym. MY sobie z tym poradzimy. Jak będzie trzeba to będziemy cię pilnować, aż poczujesz się pewnie.teraz
Nie znasz dnia ani godziny. Wybiorę najgorszy chłam i zabawimy się w lożę szyderców. teraz
River Sinclair
ohana means family
Awatar użytkownika

Chasing that rush
Give me your touch

something about me
by makabra

Unknown number pisze...
Layla, ja wiem, że to wszystko łatwo się mówi... ale mierzenie się z tym gównem nie jest łatwe, ostatnio udało mi się jedynie pod przymusem. Pilnowanie... Nie wiem, nie mam na razie siły myśleć o tym, co będzie, jak wyjdę ze szpitalaminutę temu
najgorszego sortu chłam brzmi idealnie, byle popcorn był dobry minutę temu
Layla Rosales
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me
by new yorker

Layla pisze...
Posłuchaj mnie teraz uważnie, bo może napisze coś mądrego.teraz
Cofnij się myśleniem do tych swoich spotkań. Co mówiłeś nowym osobom? To nigdy nie jest łatwe, ale wyjście na prostą jest warte każdego trudu. Ogarniesz to bo jesteś mega silną osobą. Wiesz jak to jest być na dnie, ale też wiesz jak dobrze jest ci bez tego gówna. Będzie ciężko. Ale z każdym dniem. Z każdą nową monetką będzie ci łatwiej. A na początku tej drogi masz nas. teraz
Tylko nie bierz tego z karmelem, bo nie lubię! teraz
River Sinclair
ohana means family
Awatar użytkownika

Chasing that rush
Give me your touch

something about me
by makabra

Riv pisze...
Lay, możemy się spotkać jednak jutro? Mam jakąś niespodziewaną randkę :ominutę temu
Jak się czuje Rowley? Wszystko u Was w porządku?minutę temu
Layla Rosales
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me
by new yorker

Layla pisze...
RANDKĘ?!teraz
Zamieniam się w słuch i żądam plotek. Chce wszystkie szczegóły i CO ZAKŁADASZ?!teraz
Chyba dobrze... Dalej się martwię, że ulegnie i sięgnie po butelkę. Zrobiłam sobie tatuaże! I nawet całkiem wychodzi nam to wspólne mieszkanie, więc chyba powoli wracamy na właściwe tory. A teraz nie chrzań i opowiadaj!teraz
River Sinclair
ohana means family
Awatar użytkownika

Chasing that rush
Give me your touch

something about me
by makabra

Riv pisze...
Nie wiem, kazał mi się jakoś lepiej ubrać... JAKBY THE FUCK, JA ZAWSZE WYGLĄDAM DOBRZE. No ale okay, nie mogę wbić się w dres... Kurwa nie wiem, znalazłem coś w szafie, najwyżej wyjdę na totalnego debila.minutę temu
Pamiętaj, bądź cierpliwa i jak coś to zawsze może do mnie dzwonić, pomogę mu. Mówiłem, że sobie to wszystko ogarniecie!minutę temu
Layla Rosales
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me
by new yorker

Layla pisze...
Riv.. Nie przeczę.. Jesteś całkiem hot, ale chyba mu chodziło, żebyś włożył coś bardziej eleganckiego? Wiesz koszula... Garniak... Ciesz się, że w buty na obcasie nie musisz się wbijać.teraz
Błagam powiedz, że to nie ta marynarka którą miałeś na sobie, gdy Daisy skończyła szkołę. TO NIE TO ZAŁOŻYŁEŚ PRAWDA?teraz
HALO! Napisałam ci, że zrobiłam sobie tatuaż! A gdzie Lay przemyślałaś to? Kogo oszukuje... Huh... Dał mi prowadzić swoje auto! To chyba coś znaczy nie?teraz
River Sinclair
ohana means family
Awatar użytkownika

Chasing that rush
Give me your touch

something about me
by makabra

Riv pisze...
DOBRA NO, ogarnąłem coś stosownego... minutę temu
Nie, to nie ta sama marynarka, którą miałem na zakończeniu edukacji Daisy... Poza tym okazało się, że nie mieszczę się już w barach :/ minutę temu
SORY, szukałem outfitu i myślałem, że napisałem cokolwiek... MÓW MI CO TO ZA TATUAŻ I GDZIE! CHWAL SIĘ minutę temu
Jeśli pozwolił Ci prowadzić to znaczy, że naprawdę Cię kocha. Bez urazy Layla... ale wiemy, jak prowadzisz minutę temu
Layla Rosales
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me
by new yorker

Layla pisze...
Ktoś tu przypakował....teraz
Chce zdjęcia! Tym razem nie wysyłaj mi tylko nagich klat, bo nie wyjaśnię tego Ro! teraz
Na nadgarstku zrobiłam sobie różę co okręca się wokół mojej blizny. A na żebrać dwa smoki ;3 I'm REBEL BITCH. teraz
Mam dziwne wrażenie, że po tym wypadku boi się sam prowadzić... HEY! Nawet nie ma ani jednej ryski! Co prawda szukałam trochę miejsca parkingowego, ale odjebałam to jak marzenie! teraz
River Sinclair
ohana means family
Awatar użytkownika

Chasing that rush
Give me your touch

something about me
by makabra

Riv pisze...
Nawet nie wiesz, jak przypakował ^^ minutę temu
Wybacz za brak odzewu, ale musiałem się ogarnąć... Kurwa Lay, jest mi głupio... Patrz, gdzie mnie zabrał... Chyba faktycznie się zakochałem w typieminutę temu
Obrazekminutę temu
Czekam aż zobaczę tatuaże na żywo! Na pewno ma traumę i na razie boi się prowadzić, musisz dać mu czas! Czyli... Zamiast parkować na trzy razy, prakowałaś na piętnaście? ;) KCminutę temu
Layla Rosales
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me
by new yorker

Layla pisze...
Mówię ci, że się zakochałeś od samego początku.teraz
O Kurwa... OMG.. Prawie się wywaliłam... A ja chciałam cię zabrać do Maka.... teraz
Nie wiem gdzie jesteś, ale w takie rejony to jestem w stanie zapuścić się idąc jako kelnerka o ile i tak zatrudniliby mnie. Postarał się! Takie to romantyczne! Wygrałeś w totka RIV!teraz
Wiem, ale i tak się martwię.. Huh.. RIV ja po prostu jak coś lubię, to się tym delektuje, więc parkowałam DŁUGO! teraz
River Sinclair
ohana means family
ODPOWIEDZ