ODPOWIEDZ
00 - 000 cm brak informacji
Awatar użytkownika

Concrete jungle where dreams are made of, there's nothin' you can't do, now you're in New York.

something about me
by new yorker

We are family
poszukiwania relacji rodzinnych
Poszukiwania nieaktualizowane przez dwa tygodnie zostaną usunięte, a ich treść przesłana do autora w prywatnej wiadomości.

Kod: Zaznacz cały

[search=TUTAJ WPISZ STATUS (DATA)]
[img]TUTAJ WKLEJ ADRES GIFA 1[/img] [img]TUTAJ WKLEJ ADRES GIFA 2[/img]
[searchdesc]TUTAJ WPISZ OPIS SWOJEJ POSTACI[/searchdesc]
[searchtitle=TUTAJ WPISZ TYTUŁ]TUTAJ WPISZ PODTYTUŁ (OPCJONALNY)[/searchtitle]
[searchcontent]TUTAJ WPISZ TREŚĆ POSZUKIWAŃ[/searchcontent]
[searchbullets]
[bullet]TUTAJ WPISZ DODATKOWĄ INFORMACJĘ[/bullet]
[/searchbullets]
[/search]
new york
44 lata 186 cm Pisarz, celebryta
Awatar użytkownika

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York

something about me
by Kaiserin

Aktualne(14.10)
Obrazek Obrazek
44-letni poczytny pisarz. Duże dziecko, które powoli zaczyna dorastać. Lubi spędzać czas pomiędzy ludźmi, ale czasami nie pogardzi spędzeniem wieczoru przed telewizorem. Fan motorów, żeglowania, łucznictwa sportowego, drinka z rana i dobrej zabawy
Dzieckajuż dorosłego
Mo i jego ówczesna dziewczyna najnormalniej w świecie zaliczyli wpadkę będąc jeszcze w szkole średniej. Mo nigdy nie był wzorowym ojcem, po prostu tego nie czuł, chociaż rodzice przymuszali go do angażowania się w wychowanie dziecka. Płacili za niego alimenty zanim nie skończył szkoły i nie zaczął zarabiać na tyle, by móc robić to osobiście.
Jako ojciec Mo był po postu fatalny, bo sam nie nawet z biegiem lat nie dorósł do tej roli. Dopiero niedawno sam z siebie zaczął dążyć do polepszenia relacji, bo sam trochę powoli dorasta.
Poszukiwane dziecko z jednych wymagań jakie mam to wiek 27-28. Pozostawiam dowolność w kwestii tego czy przyjęło nazwisko po ojcu czy po matce. Mo w dużej mierze przez te lata był ojcem z doskoku, więc ich relacje raczej nie są najlepsze. Teraz moja postać chce to zmienić, ale czy dziecko tego chce to już pozostawiam do ustalenia z chętną osobą.
Polecam się i zapraszam
i wanna be where people are
44 lata 186 cm Pisarz, celebryta
Awatar użytkownika

In New York
Now you're in New York

something about me
by Kaiserin

Aktualne(14.10)
Obrazek Obrazek
44-letni poczytny pisarz. Duże dziecko, które powoli zaczyna dorastać. Lubi spędzać czas pomiędzy ludźmi, ale czasami nie pogardzi spędzeniem wieczoru przed telewizorem. Fan motorów, żeglowania, łucznictwa sportowego, drinka z rana i dobrej zabawy
Rodzeństwa(Nie)ukochanego
Mo posiada dwoje rodzeństwa. Nie określam czy młodsze czy starsze, ale graniczy wiek to minimum 30lat. Nie chciałabym, żeby było między nimi większej różnicy. W zasadzie z to tyle jeśli chodzi o jakieś wymagania z mojej strony. Całą resztę pozostawiam do własnej inicjatywy. Mo nie pogardziłby szwagrami albo szwagierkami czy też bratankami/siostrzeńcami lub bratanicami/siostrzenicami.
Rodzina pochodzi z klasy średniej, od urodzenia mieszkali w Nowym Jorku w jednym z mieszkań na Bronxie. Rodzice pracowali zawodowo,tata (David) pracował w służbie zdrowia jako ratownik medyczny, obecnie na emeryturze, dorabia jako złota rączka w pobliskiej szkole. Mama (Emily) wciąż pracująca urzędnika w ratuszu.
Chciałabym, żeby rodzeństwo się dogadywło, chociaż nie zawsze musi być różowo i słodko. I liczę na rodzinne gierki
30 lat 168 cm aktorka
Awatar użytkownika

Birds of a feather, we should stick together, I know I said I'd never think I wasn't better alone

something about me
by new yorker

aktualne (25/09)
Obrazek Obrazek
Eloise - ma 30 lat, ma swoje niewielkie mieszkanko na Bronxie i próbuje spełniać marzenie o karierze aktorskiej. Na razie gra w tasiemcach niskich lotów, w reklamach, a większym sukcesem była drugoplanowa rola w filmie. Nie idzie jej najlepiej, a i życie prywatne jej się troszkę posypało. Nadszedł czas na zmiany.
Family comes before everything elseOnce you enter this family, there’s no getting out.
Harlandowie mieli wszystko - majątek, który pozwalał na spełnianie każdej zachcianki i szansę na najlepszy start w dorosłość, a także sporo miłości i troski ze strony rodziców. Rodzice zaplanowali im całe życie, wybrali najlepsze szkoły i zajęcia dodatkowe, a nawet ścieżkę kariery. Jedni na to narzekali, buntowali się, a inni pewnie się w tym odnaleźli. Dom pełen różnych charakterów to mieszanka wybuchowa. Kłótnie, dystans, a później ograniczenie kontaktów do minimum. Kiedyś byli zgraną paczką, a później każde z nich zaczęło martwić się jedynie o swój czubek nosa. Nic w tym złego, w końcu każdy chce rozwinąć swoją karierę, zbudować swoją pozycję na rynku pracy i spełnić swoje marzenia i plany. Teraz kiedy wszystko jest już na swoim miejscu (lub wcale nie - to już pozostawiam do dogadania), nadszedł czas na próbę nadrobienia straconych lat/ miesięcy.
dodatkowe informacje
poszukiwane rodzeństwo - przyjmuję i starszych i młodszych Harlandów! <3
relacje między rodzeństwem mogą być dobre, a może ich obecnie nie być wcale - spróbujmy się dogadać, ale fajnie jeśli nie będzie nas łączyć jedynie nazwisko i coś ze sobą zagramy.
love is in the air
20 lat 168 cm Baristka w Old Record i Barmanka w Roadhouse
Awatar użytkownika

Art is only a way of expressing pain

something about me
by new yorker

AKTUALNE (09.09)
Obrazek Obrazek
Młoda dziewczyna, o wielkich planach i ambicjach. Baristka, która próbuje uzbierać na studia. Artystka, o dużym sercu. Kobieta, która boi się komuś ufać.
Mercy
Zwijam się w kłębek, bo wiem co zaraz nastąpi Twoja dłoń zaciska się na szkle, a po chwili butelka roztrzaskuje się tuż koło mojej głowy. Jesteś wściekły, że wylałam alkohol do zlewu, który kupiłeś za swoje ostatnie pieniądze. Wściekły na mnie, że to przeze mnie i mój związek z bogatym dzieciakiem, straciłeś pracę i musieliśmy wyjechać do Detroit. Zawsze miałeś słabość do używek, ale nigdy nie było tak źle. W amoku uderzasz mnie po raz pierwszy. Podoba ci się jak krew powoli sączy się z rany, a mój przerażony wzrok pada na Ciebie. Po raz pierwszy czujesz, że masz nad czymś kontrolę. Upijasz się poczuciem władzy i się w tym zatracasz. Cierpię. Tak bardzo cierpię.

Kolejny raz widzę jak leżysz nieprzytomny na podłodze. W twojej dłoni znajduję zdjęcie, jakiegoś dziecka. Niemowlak uśmiecha się do obiektywu, a z daty na dole zdjęcia wyczytuję, że było zrobione 27 lat temu. Te zdjęcie nie przedstawia mnie. A gdy pytam cię o to, to wpadasz w szał. Mam starszego brata, którego oddałeś z matką do adoptacji, gdy ten się urodził. Gdy tylko zadaję jakieś pytania, to zaciskasz po raz kolejny pięść, a ja znowu tak bardzo cierpię…

Mama tego nie wytrzymała. Zostawiła cię, a w dłoni trzymasz pismo od jej prawnika. Żąda rozwodu, a ty po raz kolejny zatapiasz smutki w alkoholu. Wyrzucasz mnie na kilka dni z domu. Masz to gdzieś, że jest środek zimy, a gdy wracam prosząc cię o przebaczenie, ty znowu upajasz się swoją władza. Bijesz mnie do nieprzytomności. Tak wiele razy już próbowałam ci pomóc, a ty ciągle tylko mnie krzywdzisz. W końcu i ja uciekam i wracam do Nowego Jorku. Zostajesz sam…
dodatkowe informacje
Zdaję sobie sprawę, że to ciężka postać i nie każdy będzie chciał nią grać. Szukam dla Layli ojca, który jest alkoholikiem i stosował wobec rodziny przemoc. 27 lat temu ojciec z matką oddał syna do adopcji – powód pozostawiam już wam! Nigdy nie należeliśmy do bogatych ludzi. Bieda piszczała, a ojciec zawsze miał słabość do alkoholu. Kiedyś stosował wobec córki przemoc, ale sporadycznie. Do czasu, gdy stracił pracę przez Laylę, która była w związku z bogatym chłopakiem. Jego rodzicom nie podobał się ten związek i zrobili wszystko, żebyśmy musieli uciekać z miasta. Wyprowadziliśmy się do Detroit, gdzie mieszkaliśmy rok. Ojciec nie umiał znaleźć pracy i coraz częściej zapijał smutki, krzywdząc przy tym córkę. Żona go zostawiła i w końcu córka. Czy dalej pijesz i wywalili cię z mieszkania, więc próbujesz swoich sił w NY? Czy jednak ogarnąłeś się i chcesz naprawić nasze relacje? Wybór pozostawiam Tobie!
Kontakt DC i PW <3
AKTUALNE (09.09)
Obrazek Obrazek
Młoda dziewczyna, o wielkich planach i ambicjach. Baristka, która próbuje uzbierać na studia. Artystka, o dużym sercu. Kobieta, która boi się komuś ufać.
Where are you now
Zawsze trzymałyśmy się w tym razem.. Co się zmieniło? Czemu nie zabrałaś mnie od ojca ze sobą? Czemu nie broniłaś mnie, gdy kolejny raz ojciec stosował na mnie przemoc fizyczną? Czemu mi nie powiedziałaś, że 27 lat temu oddałaś syna do adopcji, gdy był niemowlęciem. Mamo… Czemu uciekłaś jak tchórz? Mam tak wiele pytań, odkąd zapadłaś się pod ziemię kilka miesięcy temu…
dodatkowe informacje
Szukam dla Layli mamy, która tak jak i ona ciężko przechodziła przez nawyki ojca Layli. Też była ofiarą, ale zostawiła córkę, na pastwę ojca. Dlaczego? Gdzie była?
Kontakt PW lub DC
ohana means family
17 lat 157 cm chodzę do liceum
Awatar użytkownika

So immature when I'm jealous
And faking that I'm unaffected
But I know myself too well
You know you put me through hell, yeah
So why you still looking like heaven

something about me
by ta_fiona

aktualne (12/10)
Obrazek Obrazek
Don't mess with my familyBut this family 'bout to go global
Mansfield to znane i szanowane nazwisko w całym Nowym Jorku, nie ma osoby, która nie znałaby ich chociaż z opowieści. Rodzina idealna, przykładna i zawsze świecąca przykładem. Za zamkniętymi drzwiami prawda wygląda zupełnie inaczej, jest to rodzina rozbita, grupa ludzi, która tylko żyje ze sobą, kompletnie się nie znają i nie rozumieją. Wychodząc jednak do ludzi znów udają jacy są wspaniali i najlepsi. Stek bzdur i kłamstw.

Tata Mansfield - szanowany polityk, bezwzględny człowiek dla którego liczy się tylko dobre nazwisko rodziny. Człowiek nieznoszący sprzeciwu, nie lubi kiedy coś nie idzie po jego myśli. Jak na polityka bardzo wygadany, w stosunku do swoich dzieci zimny i bezuczuciowy. Cholernie wymagający.

Mama Mansfield - złota kobieta, kardiochirurg w jednym z szpitali w Nowym Jorku, kobieta ciepła i serdeczna, ale tylko i wyłącznie w stosunku do swoich pacjentów. Szczera i konkretna babka, tak jak mąż również wymagająca. Lubi luksus i dla niej również liczy się dobre imię rodziny.

Małżeństwo dorobiło się pięciorga dzieci, dla każdego z nich ułożony został plan na przyszłość, którego za nic w świecie nie dało się zmienić. Każdy z nich miało wybraną swoją przyszłą ścieżkę zawodową, wszystko dobrane tak aby idealnie pasowało do wizji idealnej rodziny. Jedni poszli tą drogą, jedni się wyłamali, a jeszcze inni nie mają pojęcia co zrobić.

syn/córka - wiek dowolny
Travis Mansfield - 33 letni programista i CEO ByteForge, zdystansowany i dość chłody, ale w otoczeniu rodziny jest naprawdę ciepłą i przyjazną osobą, śmiało można nazwać go duszą rodzinnego towarzystwa.
Shannen Mansfield - 27 lat, prezenterka telewizyjna
Owen Mansfield - 21 letni syn, czarna owca rodziny, który wiecznie pakuje się w kłopoty, z ojcem ma nieciekawe relacje, praktycznie nie rozmawiają. Aktualnie spakował się i wyjechał z miasta.
Josephine Mansfield - 17 letnia uczennica liceum, ma zostać kardiochirurgiem jak jej matka. Niestety nastolatka nie ma pojęcia co chce robić w swoim życiu o czym boi powiedzieć się rodzicą, dalej mieszka z nimi.

dodatkowe informacje
wiek rodziców to tak myślę +50, wizerunki dowolne, ale ukochałabym gdyby mamusia była blondynką! Jeśli chodzi o wiek dzieciaków to też jest mniej więcej dowolny, ważne aby jakoś logicznie i matematycznie się to zgadzało.
zawód dzieci jest dowolny, ale musi koniecznie być jakiś fancy, wysoko postawiony, taki, który nie splami honoru rodziny.
no i w razie pytań zapraszam na pw <3
ohana means family
20 lat 168 cm Baristka w Old Record i Barmanka w Roadhouse
Awatar użytkownika

Art is only a way of expressing pain

something about me
by new yorker

Aktualne(05.09)
Obrazek Obrazek
you are my safe haven
Trzy miesiące temu pojawiłam się w twoich drzwiach z walizką w dłoni. Nie wiedziałam gdzie mogę pójść i szukałam schronienia. Na moim ciele było wiele siniaków, a oczy były opuchnięte od płaczu. Ty mi pomogłeś. O nic nie pytałeś i dałeś mi ciepły kąt. Wspierałeś mnie, choć nie byłam w stanie ci opowiedzieć czemu uciekłam z Detroit. Byłeś przy mnie gdy tego potrzebowałam i ciągle pomagasz mi stanąć na nogi. Głupio mi, że dalej mieszkam z Tobą, ale nie stać mnie na własne mieszkanie. Ty zapewniasz mnie, że mogę zostać tak długo jak tego potrzebuje. Z czasem zaczynasz mi nawet ojcować, co momentami mnie wkurza. Masz wiele pytań, ale ja w dalszym ciągu milczę. Nie potrafię ci opowiedzieć co działo się u mnie w domu. Nasza relacja jest skomplikowana, ale czy ktoś powiedział kiedykolwiek, że życie jest proste?
dodatkowe informacje
Poszukuję dla Layli kuzyna, który ją przygarnął, gdy uciekła z domu. Nie musi być to typowo rodzina, a może być przyjaciel rodziny, którego nazywała swoim kuzynem. Jakie mieli wcześniej relacje i jak to wygląda teraz, omówmy na PW < 3
Layla mieszka z tobą od 3 miesięcy. Może w końcu się wyprowadzi od Ciebie, ale na razie przed nią długa droga do tego.
ohana means family
23 lata 168 cm influencerka
Awatar użytkownika

imprezowiczka, która chyba za bardzo polubiła swojego ochroniarza

something about me
by izzy. | dc: ta_fiona

aktualne (12/10)
Obrazek Obrazek
Ashley znana bardziej jako Ash, 23 letnia influencenka zepsuta do szpiku kości. Bogaczka z Nowego Jorku, która nie uznaje zasad, robi co jej się żywnie podoba i rozwala fortunę swojego ojca.
Jesteś moją matkąi mnie porzuciłaś
— Jej rodzice poznali się na bankiecie rodziny Maddox, Dolores pracowała jako kelnerka, a John był synem organizatora całej imprezy. Różnił ich status majątkowy i pochodzenie, ale zakochali się w sobie. Chcieli być razem bez względu na wszystko, połączyła ich miłość, namiętna i gorąca. Mieli wtedy po 17 lat, 9 miesięcy później na świecie pojawiła się Ashley.
— Rodzice John'a, a dziadkowie Ash nie byli zadowoleni z ciąży i przede wszystkim związku z kobietą z biedniejszej rodziny. Nie mogli pozwolić sobie jednak na skandal, dlatego zażądali od młodych rodziców ślubu.
— To właśnie w Los Angeles układali sobie życie, John studiował na najlepszej uczelni w mieście, a jej matka całe swoje życie poświęciła córce i wielkiemu domowi, w którym przyszło im żyć. Byli szczęśliwa rodziną, przynajmniej tak było na początku, albo stwarzali dobre pozory.
— Ciemnowłosa mało pamięta ze swojego dzieciństwa, głównie tylko płacz matki i krzyki między rodzicami. Okazało się, że młodzi rodzice tak naprawdę się nie znali, a miłość przeszła na zupełnie inny plan. Dolores nie mogła odejść od męża ze względu na córkę, której tak łatwo by nie odzyskała.
— Swoją matkę widziała ostatni raz w wieku 6 lat, potem dowiedziała się, że odeszła od jej ojca i zamieszkała z innym meżczyzną tworząc z nim nową rodzinę. Prawda była jednak taka, że Dolores odeszła od męża gdyż za zamkniętymi drzwiami kobieta przeżywała piekło, John nadużywał wobec niej siły, próbowała walczyć o opiekę nad córką jednak rodzina Maddox skutecznie jej to nie umożliwiła.
W wielkim skrócie poszukuję matki Ash, która tak naprawdę nie wyjechała z nowym facetem zakładać nowej rodziny, uciekła od męża tyrana i przez jego wpływy nie mogła skontaktować się ze swoją córką. Po ucieczce od męża zamieszkała w NY gdzie poznała kobietę, która jej pomogła i zostały przyjaciółkami, potem kiedy udało jej się stanąć na nogi mogła wrócić do Los Angeles w poszukiwaniu dziecka. Niestety stary Maddox przeprowadził się z Ashley do Nowego Jorku.
Mama dziewczyny wraca do miasta kiedy otrzymuje wiadomość od przyjaciółki, że jej córka jest w mieście.
I wtedy wszystko się zaczyna...
dodatkowe informacje
wygląd dowolny, najlepiej aby miała jednak ciemne włosy! Imię można zmienić, śmiało.
Tak jak pisze w fragmencie z karty, Dolores zaszła w ciąże w wieku 17 lat. Co robiła po ucieczce, dlaczego zdecydowała się uciec to tutaj zostawiam wolną rękę.
Faktycznie kobieta mogła sobie kogoś znaleźć co bardziej potwierdzałoby historię starego Maddoxa. Ale nie jest to jakiś konkretny punkt do spełnienia.
Mam kilka pomysłów na wątki i całą relację, osoby zainteresowane napraszam na pw!
38 lat 189 cm ceo - somerset importers
Awatar użytkownika

I aim true, and the ground's where I go. I work late where I'm free from the phone and the job gets done but you worry some, I know. But who wants to live forever, babe?

something about me
by katona kitty

aktualne (25.09)
Obrazek Obrazek
To nazwisko zna każdy. Kennedy - politycy, prawnicy, przedsiębiorcy, próżno szukać dziedziny, w której nie próbowali swoich szans. Pomnażają wielki majątek, udzielają wywiadów i są obiektem plotek. Mało kto wie, jacy są naprawę i ile prawdy jest w plotce o rodzinnej klątwie.
Everybody wants to be us
Od zawsze nas czworo. Cztery dziecięce krzesełka w jadalni, cztery wierzchowce w rodzinnej stajni, cztery skarpety na kominku i cztery fundusze powiernicze. Na każdego z nas od samego początku była określona wizja. Kennedy prawnik, Kennedy polityk, Kennedy CEO, Kennedy na szczycie każdej możliwej układanki. Aby to osiągnąć, już w dzieciństwie kierowali nas na zajęcia dodatkowe, uczyli dobrych manier i gry w golfa. Każdy z nas miał być kimś wielkim i z takim przeświadczeniem dorastaliśmy. Obracamy się wśród śmietanki towarzyskiej, z dostępem do ogromnej fortuny i luksusów, o jakich wielu może tylko śnić. Wciąż jednak prześladuje nas pech, który nasila się z każdym kolejnym rokiem, zaczynając od czasu zaginięcia jednego z nas. Czy klątwa jest prawdziwa, czy to tylko zbieg okoliczności?
dodatkowe informacje
poszukuję rodzeństwa - najchętniej przyjmę siostrę i brata;
zaginiony Kennedy też jest aktualny - okoliczności zaginięcia oraz ponownego powrotu do "żywych" pozostają do ustalenia.
James został określony synem pierworodnym więc wiekowo mogę zaoferować jedynie przedział poniżej 38 roku życia.
money is the anthem of success
23 lata 168 cm influencerka
Awatar użytkownika

imprezowiczka, która chyba za bardzo polubiła swojego ochroniarza

something about me
by izzy. | dc: ta_fiona

aktualne (12/10)
Obrazek Obrazek
Ashley - 23 letnia influencerka, imprezowiczka, która znajduje się na okładkach pism plotkarskich, ma nieciekawą opinię, sorry język.
Jesteś moim ojcemale nigdy nie potrafiłeś być nim naprawdę
Jedyne co pamiętam ze swojego dzieciństwa to masa kłótni, płacz i krzyki, pamiętam nianie i opiekunki, które zmieniały się niemalże co dwa miesiące, a przede wszystkim pamiętam Twoją nieobecność, którą wynagradzałeś mi drogimi prezentami. Kiedyś kiedy zapytałam Cię o mamę powiedziałeś, że odeszła, że nas nie kocha i układa sobie życie na nowo, z nową rodziną. Zostaliśmy sami...
Pracowałeś, tak dużo i tak długo, czasami nie widziałam Cię tygodniami, miałeś wyjazdy, spotkania i wszystko było ważniejsze niż ja. Nasza relacja znikała, z każdym dniem coraz bardziej, odsuwaliśmy się od siebie.
Teraz jesteś dla mnie człowiekiem, którego nie mogę nazwać ojcem. Jesteś tylko moim stwórcą, dla którego liczy się biznes i własna firma niż córka. A ja? Jestem tylko źródłem Twoich problemów, plamą na rodzinnym nazwisku, które szargam z każdym kolejnym dniem coraz bardziej. Każde nasze spotkanie kończy się awanturą, pretensjami i krzykiem, żadne z Nas nie pamięta od czego to się zaczęło. Żadne z Nas nie stara się naprawić tej relacji. Niby starasz się dbać o mnie na swój własny sposób - opłacanie luksusowego apartamentu, niebotyczne przelewy, prywatne auta i własny ochroniarz. To jest Twój język miłości, nie zdajesz sobie sprawy, że nie potrzebuje tego wszystkiego, potrzebuje ojca, z którym mogę porozmawiać, do którego mogę się przytulić czy powiedzieć jak bardzo ktoś złamał mi serce. Nie rozumiesz tego, nie rozumiesz mnie...

W skrócie: Poszukuję ojca dla Ash, człowieka sukcesu, biznesmena i przedsiębiorcy, stanowczego, bezkompromisowego i chłodnego w stosunku do własnej córki.
Mam kilka pomysłów na tą relację więc nie będzie nudno!
dodatkowe informacje
Wygląd dowolny, nazwisko Maddox - rodzina bardzo bogata i wpływowa od wielu lat.
Stary Maddox moze mieć nową kobietę, kochankę czy kogo tam chce, będzie więcej dramy!
Nie uciekamy <3
00 - 000 cm brak informacji
Awatar użytkownika

In New York
Now you're in New York

something about me
by new yorker

aktualne (31.08)
Obrazek Obrazek
Przed trzydziestką (najpewniej nawet kilka lat przed trzydziestką), za to na dobrej drodze, żeby jeszcze przed tymi trzydziestymi urodzinami zaliczyć jakiś bardzo tragiczny i całkowicie absurdalny zgon. Stały bywalec wszelkiej maści ośrodków odwykowych, prawdopodobnie znany też w większości barów i pubów w mieście. Równie dobrze znany wśród tych wszystkich osób, którym z jakiegoś powodu wisi kasę. Ogółem - człowiek raczej niezbyt odpowiedzialny, z dorosłością niespecjalnie mu po drodze, a na rodzeństwie głównie pasożytuje...
brata szukamtakiego z wygodną kanapą
Mój pan X najpewniej ma gdzieś swoje mieszkanie, ale jakoś tak się przyjęło, że bywa w nim raczej dość rzadko. Najczęściej okupuje kanapę brata, któremu przy okazji regularnie wyżera zapasy z lodówki i równie regularnie ściąga na łeb różnej maści problemy.
Jakby sam w sobie wystarczającym problemem nie był.
Byłoby dobrze, gdyby brat był więc człowiekiem trochę bardziej odpowiedzialnym od niego (to nie jest zbyt wygórowane wymaganie - przeciętny przedszkolak jest bardziej odpowiedzialny...), miał mniej więcej poukładane życie i był na tyle wspaniałomyślny, że wciąż jeszcze nie pogonił swojego brata-pasożyta w cholerę. Choć oczywiście może brać to pod uwagę. Mógł też próbować, za to z niezbyt pomyślnym skutkiem.
Historii rodzinnej póki co nie mam, choć coś tam przechadza mi się po głowie. Możemy też pomyśleć nad czymś wspólnie.
dodatkowe informacje
Poszukiwany brat może mieć oczywiście swoją rodzinę (pewnie zachwyconą pasożytem z kanapy) - tutaj kompletnie niczego nie narzucam.
Nie wymagam tego, ale gdyby dodatkowo np. pracował w policji, ukochałabym za niego podwójnie (bo to też podwójny profit - nie tylko zapewni nocleg, ale i wyciągnie z aresztu, gdy będzie trzeba...)
Wiek w zasadzie też jest raczej dowolny. W teorii dobrze byłoby, gdyby był nieco starszy od mojego pana X, ale... młodszemu można zatruwać życie równie skutecznie, no nie?
i'm new here!
34 lata 185 cm Nepo Baby
Awatar użytkownika

Chances are the future will take us places that we can't imagine yet

something about me
by kosik

Aktualne (14.09)
Obrazek Obrazek
Powraca i Holden z poszukiwaniami rodzinnymi dwóch sióstr! H. to Nepo Baby po obojgu rodzicach, ojcu aktorze głównie znanego z westernów i matce piosenkarce country; grał, muzykował i śpiewał, a ostatecznie odnalazł się w karierze kulinarnej - mimo, że powszechnie uważany jest za celebrytę, który zatrudnił szefów i tylko podpisał restaurację nazwiskiem, sekretnie często pojawia się w kuchni The Arts School jako sous chef;
Sticking with your familyis what makes it family
Zniknął nam brat, więc wznawiam poszukiwania!

1. Środkowa siostra - 30-32 lata (Ta, która poszła w kroki rodziców i wybrała karierę aktorską/muzyczną.)
2. Najmłodsza siostra - 27-29 lat (Ta, która odrzuciła kompletnie świat wielkiego ekranu i zajęła się medycyną.)

Holden, 34, wciąż ociera się o celebrycki świat na swoich wlasnych zasadach. Szukam jego dwóch młodszych sióstr, z których każda zrobiła w życiu coś innego. Pole do popisu jest, poza wiekiem i ogólnymi wskazówkami w kwestii zajęcia, dziewczyny mogą być takie jakie gracz sobie zachce! Ich rodzice, państwo Reeves, są poważani jako jedno z tych niezniszczalnych małżeństw i są wspierającymi rodzicami (ale nie unikam, że któreś dziecię mogło mieć jakieś problemy relacji rodzic-dziecko).
dodatkowe informacje
Lubię grać rodzinnie, ale zadowoli mnie też częstsze sms-owanie i rozgrywki raz na jakiś czas jeśli masz ochotę być częścią rodziny Reeves!
Odzywajcie się tu, albo na disco (beeoffduty)!
into the unknown
20 lat 157 cm tatuuje w BCT; ew. może też zwinąć ci portfel
Awatar użytkownika

Niespełniona artystka, romantyczka, mała zadziora z niewyparzonym językiem.

something about me
by v

nieaktualne (01/10)
Obrazek Obrazek
Liz to niespełniona artystka, romantyczka, mała zadziora z niewyparzonym językiem.
And I swear— I would die for your peace of mind —
Oboje wiemy jak to jest żyć z ekscentryczną artystką pod jednym dachem. Oboje byliśmy świadkami jej wzlotów i upadków, okresów chandry i ponownej ekscytacji światem. Patrzyliśmy jak walczy o nasze dobro, niejednokrotnie poświęcając w zamian własne. Ale wiesz co? Mimo tej inności i odrobiny szaleństwa w naszym rodzinnym chaosie, oboje byliśmy też szczęśliwi. Nasza mała rodzina zawsze mogła na siebie liczyć.

Szukam starszego brata Liz, który razem z nią dorastał na Bronxie i spędził dzieciństwo z mamą artystką, która wychowywała ich w bardzo luźny sposób. Specjalnie nie wspominałam zbyt wiele o bracie w karcie, żeby osoba, która chciałaby go stworzyć, miała swobodę w kreowaniu tej postaci. Jestem ciekawa jaki będzie i ukocham za niego całym serduszkiem. A gdyby ktoś chciał się skusić i na mamę, też zapraszam!

dodatkowe informacje
Nie narzucam wiele, ale na pewno musi być starszy. Fajnie, gdyby między nimi była różnica chociaż tych kilku lat, bo widzę to sobie tak, że brat był dla Liz trochę jak brakujący tata. Opiekował się nią kiedy mama nie dawała rady (ze sobą i wszystkim dookoła), dbał o to, by niczego jej nie brakowało i stawał na głowie, żeby nie spadł jej włos z głowy.
W karcie dodałam, że dawno wyprowadził się z rodzinnego mieszkania, ale co teraz robi i jakim stał się człowiekiem zostawiam Tobie. Może być zarówno uzależnionym od koki typkiem spod ciemnej gwiazdy, jak i spełnionym panem prawnikiem, który świetnie ułożył sobie życie.
Lubię rodzinne wątki, także zależy mi na relacji, którą będziemy sobie ładnie rozwijać.
ohana means family
ODPOWIEDZ