ODPOWIEDZ
31 lat 190 cm weterynarz
Awatar użytkownika

Wiesz, co się robi, gdy życie dołuje?
Mówi się trudno i płynie się dalej

something about me
by nicramrey

Oliver Addams relationships
Nierozpuszczony gagatek, którego matka nieco zwariowała po śmierci ojca. Kocha żyć na farmie i z bólem serca wrócił do Nowego Jorku. Wyleczy ci zwierzaka lub pokaże jak skutecznie bałaganić oferując naukę w wyborze skarpetek. Ma psa, dwa szynszyle i papugę. Pograsz z nim w planszówki i pogadasz o zombie!
pozytywne
TUTAJ WPISZ IMIĘ I NAZWISKO RELACJI

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

negatywne

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

neutralne

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

rodzina

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

knowledge is power
22 lata 168 cm studentka i konsultantka telefonu zaufania
Awatar użytkownika

It's either a curse or a blessing
Every time that you call, oh

something about me
by makabra

Wpisuj swoją ukochaną dziewczynę ^^
Plus chętnie oddam kogoś z mojej trzódki!

oliver addams
knowledge is power
33 lata 170 cm właścicielka księgarni
Awatar użytkownika

does it burn when I'm not there and you're by yourself? am I the answer to your prayers?

something about me
by a.

oliver addams Obiecałam, to przychodzę żebrać o fajną relację dla Summer. Mimo wielkiej chęci, romansu niestety mu nie mogę zaproponować, bo ona ma swoje zasady i nie sypia z zajętymi facetami, nieważne że Ollie jest uroczy. Ale i tak chcę coś miłego! Na pewno urzekło ją to, że nosi skarpety nie do pary. Mógłby ją odwiedzać w księgarni i przywracać jej wiarę w to, że ludzie nie stali się totalnymi analfabetami.
Miałam pomysł na inną relkę, ale chyba jednak bardziej pasuje do niej Aaron, to już jednak omówię gdzieś tam z Tobą na pw albo dc.

Podrzucam też Aleca oczywiście - skoro Oliver to brat Nev, to muszą się znać. To jaki ma stosunek do eks swojej siostry, to już zostawiam do Twojej decyzji. Jones na pewno nic do niego nie ma, bo złe relacje miał jedynie z ich matką.
love is in the air
32 lata 171 cm Informatyczka (hakerka) FBI
Awatar użytkownika

It's so quiet here
And I feel so cold
This house no longer
Feels like home.

something about me
by Venethe

summer moseley Proszę sobie tutaj na za dużo nie pozwalać, to jest mój przyjaciel (jedyny!) hihi <3 BUZIAK
knowledge is power
31 lat 190 cm weterynarz
Awatar użytkownika

Wiesz, co się robi, gdy życie dołuje?
Mówi się trudno i płynie się dalej

something about me
by nicramrey

Z Summer to już wiemy, a co do Aleca to Oli może go nawet lubić. Większość dzieciństwa Oliver i tak spędził na farmie u ciotki, więc mógł nie mieć dużej styczności z Aleciem, ale zapewne Nev mu opowiadała co nie co o swojej miłości. Nie martw się, też nienawidzę własnej matki :rage:

Alec Jones
knowledge is power
33 lata 165 cm weterynarz
Awatar użytkownika

If I could save time in a bottle the first thing that I'd like to do is to save every day till eternity passes away, just to spend them with you.

something about me
by millie

oliver addams Cześć! Oliver i Bailey pracują w jednej lecznicy więc podejrzewam, że znają się z pracy. Chętnie ustalę jakie mogą mieć między sobą stosunki i z przyjemnością coś zagram!
ohana means family
ODPOWIEDZ