ODPOWIEDZ
20 lat 182 cm pracownik old record i roadhouse
Awatar użytkownika

i am creation, both haunted and holy - made in glory.

something about me
by dc: loons_toons

Laz's relationships
Czarujący, uroczy chłopiec, wychowywany na wielkiego kapłana voodoo, który postanowił zwiać do Nowego Yorku licząc na lepsze perspektywy. Tych nie znalazł, ale chociaż bawi się wyśmienicie.

Punkty zaczepienia:

Bronx, Arkadia - w kompleksie mieszka od dwóch lat, od dwóch lat też zaszczyca swoich sąsiadów fantastyczną muzyką puszczaną o różnych porach dnia, imprezami oraz niezapowiedzianymi wizytami. Zawsze pożyczy szklankę cukru.
Old Records - pracuje w sklepie muzycznym Astariona, możesz więc liczyć za pomoc w znalezieniu odpowiedniej płyty, dobraniu prezentu dla znajomego oraz skrytykowania nie tylko twojego gustu, ale również ciuchów.
New York University - student astrofizyki oraz kosmologi, który właśnie kończy swój pierwszy rok. Zarywanie nocy w bibliotece gwarantowane.
Ghost Hunter - chodzenie po rzekomo nawiedzonych, bądź opuszczonych miejscach zawsze wymaga towarzystwa! Plus, Lazare swoje przygody zamieszcza na swoim kanale na youtubie i tiktoku, stopniowo się wybijając w tym smutnym influancerskim świecie, tak też zapraszam, proszę mi podbijać zasięgi.
Imprezy - clubbingi, balangi, imprezy. Prywatne, otwarte. Jakoś się tam wciśnie, przemycając jakieś niezbyt legalne oraz legalne dobrocie, byleby nikt go o jego podrobiony dowód nie pytał. Lubisz się bawić? Laz również, so let's goo.
pozytywne
TUTAJ WPISZ IMIĘ I NAZWISKO RELACJI

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

negatywne

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

neutralne

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

money is the anthem of success
19 lat 159 cm pasożyt rodziny, kelnerka czasami w Muffin Man
Awatar użytkownika

Młode ciało, stara dusza.
A wiek to tylko cyfry.

something about me
by rollercoaster_bitch

Lazare Laveau ja chcę chodzić z Tobą w nawiedzone miejsca, dobrze? *.* Raven udaje odważną ale tak naprawdę taka nie jest.
i wanna be where people are
30 lat 169 cm detektyw, Wydział Narkotykowy
Awatar użytkownika

Get busy living or get busy dying

something about me
by Verdsa

Wyatt - pracujesz u mojego brata, więc na bank się znamy ;) Idziemy w pozytyw? ^^
Layla - na bank z tobą chodzi po opuszczonych budynkach. Mogli się poznać, gdy siedziała i rysowała w opuszczonym psychiatryku? Znamy się od niedawna
BUZI
Lazare Laveau
ohana means family
23 lata 168 cm influencerka
Awatar użytkownika

imprezowiczka, która chyba za bardzo polubiła swojego ochroniarza

something about me
by izzy. | dc: ta_fiona

Lazare Laveau z Josie to się dopiero poznają, ale przychodzę tutaj z moim małym demonem czyli Ash. Może być jego stałą klientką nawet jeszcze za czasów swojej ery ciemności gdzie, która jeszcze trwała kilka miesięcy temu. Obecnie teraz może mało u niego kupować, ale pewnie spotykają się na imprezach. ALE SPOKOJNIE lada moment będzie taki czas, że znów zostanie jego najlepszą klientką i będzie brała, dużo i różnych rzeczy, także czekaj na mnie! <3
18 lat 177 cm uczennica
Awatar użytkownika

When she's got her high waist to hell,
she says she'll send you straight to heaven baby.
You think you're free but you're under the spell, so is it true you like the kind of crazy - you like my crazy?

something about me
by Ade

Lazare Laveau Idziemy razem na studencką imprezę, daj mi przedsmak tego, co mnie czeka od października :ooo:
knowledge is power
24 lata 175 cm perkusista Rivivere
Awatar użytkownika

I'm back on my shit and it's temptin'
To call you and see how you're doin'
But I couldn't understand you if I tried
'Cause I don't speak boyshit

something about me
by makabra

Włamujesz się do mojego chłopaka znajomego, a potem ja się do Ciebie zawodowo pluję, pozwalając sobie gdzieś tam również na flirt, bo ładny chłopiec z Ciebie ^^ Możemy się kłócić po francusku, dosłownie i w przenośni ;)

Lazare Laveau
33 lata 184 cm ochroniarz w roadhouse
Awatar użytkownika

he'll grow to be an angry young man some day and he learns how to fight in the ghetto

something about me
by dc: manul

Lazare Laveau dobrze, że szef rozpoczął zbiorówkę, bo nie ogarniałam, że pracują razem z Mikołajkiem w tym samym miejscu :hide: zatem, obiecuję poprawę i powiedz w co chcemy iść? ^^
into the unknown
ODPOWIEDZ