ODPOWIEDZ
23 lata 168 cm tancerka, początkująca aktorka teatralna
Awatar użytkownika

I feel love for the first time and I know that it’s true I can tell by the look in your eyes.

something about me
by a. / dc: .entersandman.

Presley Nicholson relationships
Dwudziestotrzyletnia tancerka i początkująca aktorka teatralna. Niedawno wyprowadziła się od mamy i zaczyna samodzielne, dorosłe życie. Trochę samotniczka, ale nie tak totalnie aspołeczna. Da się lubić.
Zapraszam, coś na pewno wymyślimy fajnego. <3
pozytywne
Troy Johnson

I just feel like I won’t get you out of my mind. I feel love for the first time and I know that it’s true I can tell by the look in your eyes.

Cecilie Sherman

Twin, where have you been? Nobody knows me like you do. Nobody gon' love me quite like you!

TUTAJ WPISZ IMIĘ I NAZWISKO RELACJI

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

rodzina
Felicity Nicholson

Sometimes I wish that I could freeze the picture and save it from the funny tricks of time.

Beau Nicholson

When I call you up, your line's engaged. I have had enough, so act your age. We have lost the time that was so hard to find and I will lose my mind if you won't see me.

money is the anthem of success
28 lat 192 cm Zawodnik wrestlingu/prowadzi szkółkę sztuk walki
Awatar użytkownika

Chce złapać wszystkie Pokemony!

something about me
by nicramrey

No hej presley nicholson <3
Dej coś Sethowi. On taki fajny chłopak jest :shy:
into the unknown
Awatar użytkownika

I feel love for the first time and I know that it’s true I can tell by the look in your eyes.

something about me

Seth Byrne
A co byś chciał, fajny chłopaku? Mam kilka pomysłów na to jak mogli się spotkać. <3

Może Presley wracała pewnego późnego wieczoru sama z zajęć lub z teatru i Seth ją uratował, gdy zaczepił ją jakiś oblech? Odprowadził ją później do domu, a ona dała mu swój numer i od tamtego czasu widują się czasem na spacerze albo coś?
Inna opcja jest taka, że Pres mogła sama przyjść do szkółki Setha, by się czegoś nauczyć, bo akurat było jej to potrzebne na jakiś casting? Mógł ją wtedy przekonać, że podstawy samoobrony powinna tak czy siak znać i wróciła jeszcze na kilka lekcji.

Teraz mogą nadal umawiać się na gorącą czekoladę, spacery i poznawać się dalej. Presley też na pewno chętnie obejrzy z nim Przyjaciół. :love:
28 lat 192 cm Zawodnik wrestlingu/prowadzi szkółkę sztuk walki
Awatar użytkownika

Chce złapać wszystkie Pokemony!

something about me
by nicramrey

presley nicholson Seth to pozytywny facet, trochę introwertyk, ale za to zawsze stanie w obronie kobiety! Możemy iść w to, że poznali się w czasie gdy ta została zaczepiona przez jakiegoś typa, Seth ją obronił i zaprosił do szkółki. Od tamtego czasu ona wpada do niego z gorącą czekoladą i żelkami, a on ją bierze na wycieczki motorem! <3
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me

Seth Byrne wycieczki motorem? Jak ekscytująco i niebezpiecznie! Przyda się Pres w życiu trochę dreszczyku.
Dogadani! <3
23 lata 168 cm influencerka
Awatar użytkownika

imprezowiczka, która chyba za bardzo polubiła swojego ochroniarza

something about me
by izzy. | dc: ta_fiona

presley nicholson patrz co ja mam tutaj i tutaj i jeszcze tutaj! Wiesz co to znaczy? Że musimy się lubić!
i wanna be where people are
21 lat 156 cm Florystka, która zamiast kwiatów sprzedaje wróżby
Awatar użytkownika

there's things i wanna talk about, but better not to give. but if you hold me without hurting me, you'll be the first who ever did.

something about me
by dc: loons_toons_70148

CZEŚĆ! Pracuje u twojej mamy od początku maja i może miałyśmy się szansę poznać! Jeśli miałyśmy, to na pewno mogłam ci powiedzieć, że masz bardzo miłą aurę oraz poczęstować owsianymi ciasteczkami z porem i fasolką szparagową 😊 Nowy York jest bardzo duży, a wasze jelenie nie chodzą na dwóch nogach więc mi trochę dziwnie, jednak mam ogromną nadzieję, że w przyszłości się polubimy i pokażesz mi, jak obsługiwać te wszystkie aplikacje na telefonie Barbie mówiła, że moja stara nokia nadaje się tylko do samoobrony i to wstyd, może po prostu zazdrości mi mojego rekordu w grę Snake 🥺
presley nicholson
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me

Ash Maddox szkoda by było, gdyby się nie lubiły! klik <3
Ash mogłaby trochę rozruszać Presley, bo ona raczej do imprezowiczek nie należy. Są w tym samym wieku, więc Ash mogłaby być jedną z nielicznych przyjaciółek z dzieciństwa Pres. Mogły też poznać się dopiero później w życiu, jeśli to bardziej Ci pasuje. W każdym razie lubią się bardzo mimo różnic i czasami Nicholson daje się namówić na tour po klubach. :love:

Maddie Roswell Jejku... *.* Maddie jest tak urocza, że ja się zgadzam na wszystko w ciemno. Jak rozdajesz ciasteczka, to na pewno się polubimy. <3
25 lata 165 cm Influancerka, Aktorka, Dietetyczka
Awatar użytkownika

'Cause darling, I'm a nightmare dressed like a daydream

something about me
by Verdsa

Jako artystyczna dusza to musisz znać VI i moja Layle <3
presley nicholson
Awatar użytkownika

something about me

Zauważyłam, że chyba Vi zna się z Ash, więc to przez nią mogły się zapoznać i może czasem we trójkę imprezują (ale nie za bardzo, bo Pres raczej grzeczna jest). <3
Co do Layli, to trochę brak mi pomysłów, ale może Presley mogła często wpadać do niej do pracy i w ten sposób jakoś nawiązały kontakt?

Victoria Brooks
25 lata 165 cm Influancerka, Aktorka, Dietetyczka
Awatar użytkownika

'Cause darling, I'm a nightmare dressed like a daydream

something about me
by Verdsa

Mogły właśnie się poznać podczas jednej z imprez. Ash dla Torii to trochę toksyczna przyjaciółka, ale Victoria tego nie widzi. Jaki stosunek do tego miałaby Presley to już zostawiam tobie ;)
Layla tu mogą się poznać ze Starbucksa, gdzie dziewczyna pracuje. Są w podobnym wieku, więc mogła zauważyć, że czyta scenariusz do jakiejś roli teatralnej i wywiązała się rozmowa ;)
presley nicholson
Awatar użytkownika

something about me
19 lat 162 cm Studentka Juilliard School
Awatar użytkownika

I will love you till the end of time
I would wait a million years
Promise you’ll remember that you’re mine

something about me
by Venethe

Inspiracją do tej relacji było to KLIK.

Pomyślałam, że skoro obie mają styczność z Juilliard a różnica wieku jest nieduża to możemy pójść w coś rodzaju przyjaźni.
Poznały się przy okazji jakiegoś spektaklu (może właśnie do Pięknej i Bestii). Cecilie była jedną z osób, które pomagały przy aranżacji muzycznej. Od słowa do słowa, od jednej próby do drugiej dziewczęta zaczęły się przed sobą otwierać. Bo w końcu chyba wiele je łączy? Obie próbują odnaleźć się w tym świecie dorosłych ludzi, szukają szczęścia i borykają się z problemami wkraczając powolutku na kolejny etap swojego życia. No i to dwie artystyczne dusze więc nooo...mam nadzieję, że mój pomysł Ci się spodoba.

presley nicholson
love is in the air
Awatar użytkownika

something about me

Cecilie Sherman kocham tę piosenkę aaaaaa :yay: <3 już za samo to dam Ci wszystko co chcesz :lol:

Bardzo mi się podoba twój pomysł! Co prawda Pres zdążyła już szkołę skończyć, ale mogą nadal się spotykać i przyjaźnić, bo od razu coś zaiskrzyło. Starsza koleżanka zawsze chętnie pomoże Cecilie z przygotowaniami do egzaminów i doradzi jak najlepiej potrafi.
Myślę, że może nam wyjść z tego coś fajnego i chyba nikt nie zrozumie Presley tak dobrze jak Cecilie. :love:
19 lat 162 cm Studentka Juilliard School
Awatar użytkownika

I will love you till the end of time
I would wait a million years
Promise you’ll remember that you’re mine

something about me
by Venethe

presley nicholson: 31 maja 2024, 19:45 @Cecilie Sherman kocham tę piosenkę aaaaaa :yay: <3 już za samo to dam Ci wszystko co chcesz :lol:

Bardzo mi się podoba twój pomysł! Co prawda Pres zdążyła już szkołę skończyć, ale mogą nadal się spotykać i przyjaźnić, bo od razu coś zaiskrzyło. Starsza koleżanka zawsze chętnie pomoże Cecilie z przygotowaniami do egzaminów i doradzi jak najlepiej potrafi.
Myślę, że może nam wyjść z tego coś fajnego i chyba nikt nie zrozumie Presley tak dobrze jak Cecilie. :love:
SUPER <3 presley nicholson
love is in the air
ODPOWIEDZ