ODPOWIEDZ
26 lat 176 cm ratownik medyczny w straży pożarnej
Awatar użytkownika

i will love you till the end of time, i would wait a million years.

something about me
by dc: loons_toons

Evan's Molloy relationships
Ratownik medyczny w straży pożarnej, który ugasi pożar w twoim mieszkaniu, opatrzy rany oraz da owocowego karmelka na pocieszenie, bo te zawsze trzyma po kieszeniach. Trochę głuptas, co ma serce na dłoni i nie zawaha się o nieludzkiej godzinie pojechać na drugi koniec miasta tylko dlatego, że jest ci smutno. Fanatyk dziwnych ciekawostek, kiczowatych romansów oraz karaoke, ma beznadziejny głos ale za to upiecze najlepszy bananowy chleb w twoim życiu. Ojciec dwuletniego ślimaka afrykańskiego o imieniu Albert Einsnail. Nie umie flirtować, tak jak gracza nie potrafi napisać do nikogo pierwsza, BO SIĘ WSTYDZI. Polecam tego allegrowicza, odda ci swój ostatni płaszcz, jeśli uznasz, że go potrzebujesz.
pozytywne
august molloy

*finger guns* *but like with emotional attachment and lots of love*

andy deffontaines

I'll seduce you with interesting scientific facts (so, not at all).

nico hargrove

Remember when you thought people in their 20s were adults? Hahahahahaha (help me)

barry benson

I wish I was a dinosaur, no deadlines, no overthinking, just rawr rawr.

leo harrison

You're the reason God created the middle finger (still love you tho).

lara goodkind

Do you ever just crave someone's presence? Like you would literally be happy sitting next to them in silence.

callum byrne

I'm going to defeat you with the power of friendship and this basketball I found.

daniela hargrove

tu wstaw śmieszny cytat

victoria brooks

tu wstaw śmieszny cytat

neutralne
elias halvorsen

tu wstaw śmieszny cytat

noreen strickland

tu wstaw śmieszny cytat

flavia wheatley

tu wstaw śmieszny cytat

negatywne
xyz

tu wstaw śmieszny cytat

ohana means family
26 lat 176 cm pisarz i dziennikarz
Awatar użytkownika

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York

something about me
by Elias Halvorsen

Przychodzę w takim razie. Myślmy nad czymś!
Evan Molloy
love is in the air
30 lat 180 cm detektyw svd, nypd
Awatar użytkownika

If there was anyone to ever get through this life with their heart still intact, they didn't do it right.

something about me
by sandman

Taka super karta, że aż musiałam po COŚ wpaść!
NYPD i FDNY w oficjalnych sprawach współpracują, ale amerykańskie seriale nauczyły mnie, że są jakieś ligi sportowe, w których policjanci i strażacy ścierają się ze sobą na śmierć i życie :hero: :hero: no i walczą jeszcze o to, który bar w okolicy jest policyjny, a który strażacki, a że nasi panowie obaj z Brooklynu, to proponuję tutaj jakąś zdrową rywalizację (najchętniej w kosza), po której przegrany stawia piwo. W wielkim skrócie: bądź moim kumplem, Evan Molloy *.*
ohana means family
28 lat 163 cm brak informacji
Awatar użytkownika

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York

something about me
by -

Evan Molloy to podrzucam ren, skoro ten pożar ma gasić, czy coś tam :lol:
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me

Elias Halvorsen pw zostało wysłane :hero:

Callum Byrne Nie waż się lekcewarzyć mnie Byrne, mój brat też siedzi w NYPD, więc nie pozwoli ci mnie gnoić! :hero: I prawdopodobnie to on stawia większość tych piw, bo ja się łatwo rozpraszam podczas tych wszystkich rozgrywek, chociaż podczas konkursów trivii nie masz ze mną szans :eyeroll: I jasne, że będę. Takim młodszym, lekko niezręcznym, do którego możesz dzwonić jeśli potrzebujesz niańki dla córki. W zamian pozwolę ci zostać wujkiem mojego ślimaka, eko sałata świeżo zerwana o świcie mile widziana :hihi:

noreen j. strickland a do ciebie zaraz pędzę z pw, ugasimy ten żar, ogień zwalcza się ogniem, więc czekaj na te suchary :hahaha:
ohana means family
27 lat 185 cm brak informacji
Awatar użytkownika

Nico miał być sexy golden retrieverem, a zachowywał się jak szczeniak spaniela z zaburzeniami behawioralnymi.

something about me
by new yorker

To chcesz być psiapsi??
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me

nico hargrove: 14 kwie 2024, 20:23 To chcesz być psiapsi??
nico hargrove chce być psiapsi, mogę nawet dawać ci spać na mojej kanapie pod warunkiem, że czasem nakarmisz mojego ślimaka (bez podtekstów, serio mam ślimaka) *.* *.*
ohana means family
33 lata 168 cm pielęgniarka
Awatar użytkownika

Would you find me when the lights go down? And hold me steady when I'm freakin' out? 'Cause I need you here - you keep me safe

something about me
by śnieżynka

Evan Molloy liczę na pozytywne relacje, bo Dani to przyjaciółka Augusta! I widzę też, że szykujesz się na psiapsi mojego brata, to już w ogóle :lol:
ohana means family
23 lata 175 cm majster na zawołanie
Awatar użytkownika

you're still in bed at ten
and work began at eight
you've burned your breakfast
so far, things are going great

something about me
by normik

Evan Molloy ja wciąż podtrzymuję, że powinniśmy być ziomeczkami na śmierć i życie wraz z leo harrison (widzisz Leo, jestem najlepszym kumplem po tej stronie Pontaru, bo załatwiam od razu też dla ciebie kolegów!!!). Mogę godzinami słuchać twoich tekstów na podryw i pewnie nawet niektóre kradnę (i testuję tylko te najlepsze), na pewno jesteśmy swoimi skrzydłowymi podczas happy hours w klubach karaoke, a jeśli chcesz komuś opowiadać ciekawostki o ślimakach, krabach czy innych tego typu stworach to ja bardzo chętnie słucham (chociaż mam ADHD, więc dosyć szybko zapominam i możesz zaczynać zabawę od nowa). Możemy być na tym stopniu wtajemniczenia, że nawzajem wyciskamy sobie pryszcze na dupie, a w razie gdyby któryś z nas przypadkiem znalazł się na miejscu przestępstwa sam na sam z trupem, to ci pozostali przybiegną z łopatami i wybielaczem, żeby wszystko zatuszować.
i wanna be where people are
27 lat 165 cm Influancerka, Aktorka, Dietetyczka
Awatar użytkownika

'Cause darling, I'm a nightmare dressed like a daydream

something about me
by Verdsa

To i ja po coś przychodzę ;D Widzę tu jakiś fajny pozytyw, co ty na to? ;)
Evan Molloy
i wanna be where people are
Awatar użytkownika

something about me

daniela hargrove-halvorsen przyjaźnisz się z moim bratem odkąd byłaś nastolatką, stąd też stałaś się również i nieodłączną częścią mojego życia. Myślę, że przez lata obrałaś w moim życiu postać starszej siostry, kogoś do kogo mogłem zwrócić się w potrzebie, kiedy nadopiekuńczość brata nie pozwalała mi do niego kierować słów. Być może to właśnie ty byłaś moją inspiracją, żeby zwrócić uwagę na medycynę, a twoja służba dla kraju tym bardziej wznieciła moją pasję do bycia równie potrzebnym. Zostałem strażakiem, zostałem ratownikiem i podczas twojej nieobecności z pewnością wypisywałem do ciebie masę maili z ciekawostkami, które na daną chwilę zajmowały moją głowę. Może po cichu liczyłem, że kiedy wrócisz, to może rzeczywiście staniesz się moją siostrą (mam oczy, wbrew pozorom nie jestem aż tak naiwny). Tylko jak już wróciłaś, to coś się zmieniło, stałaś się trochę odległa, nieco nieobecna przez wzgląd na sytuację, o której nie wiedziałem, uznałem, że może to stres związany z twoją mamą. A potem wyszłaś za mąż, za jakiegoś obcego typa, obrzydliwie bogatego obcego typa i mam wrażenie, że ten mały rodzinny obrazek, który utkałem w swoich myślach rozpadł się nieodwracalnie. Jesteś trochę obca, trochę mi niezręcznie, nadal cię pewnie kocham, ale coś się zmieniło. Może uda nam się to naprawić, a może nauczę się nie trzymać się aż tak kurczowo przeszłości. Co o tym sądzisz? *.*

Barry B. Benson (i leo harrison) my w sumie wiemy, że takich dwóch jak nas troje to nie ma ani jednego i samo z siebie wyszło, że jesteśmy kumplami na śmierć (waszą z przepicia) i życie (bo was odratuję, taki mam zawód), chociaż nie omawialiśmy nic więcej. Grunt, że to DZIAŁA. Pryszczy nie musimy sobie nigdzie wyciskać, mam w końcu Alberta, nasze ślimacze źródło młodości i perfekcyjnej cery. Na pewno jestem zachwycony, że ktoś słucha mojej paplaniny, ale tutaj nadmienie, że ja generalnie nie flirtuję (teksty na podryw musiały mnie rozbawić przez jakiś okres czasu i generalnie eksperymentowałem), bo ze mną, żeby się przewracać w łóżku, trzeba chodzić (nie Leo, ty jesteś wyjątkiem, ty możesz leżeć) i to za mną, żebym się zorientował, że ktoś faktycznie się mną interesuje. Ale totalnie mogę być twoim skrzydłowym, a jeśli któryś z was zgon zaliczy, to was zaniosę do Meliny przerzuconych przez ramię jak worek ziemniaków. Generalnie kc was *.*

Victoria Brooks Toria (Na bank mówię do ciebie Tori, bądź Toria, przyzwyczaj się proszę)! My poznaliśmy się dopiero w Melinie, jak z nami zamieszkałaś, o twojej karierze influancerki nie wiedziałem nic a nic, bo jestem tylko zwykłym strażakiem szarakiem, ale szybko wyczuliśmy wspólne pasje. Gotowanie oraz sport. Wyjście na siłownie, albo poranny jogging kiedy akurat nie mam zmiany? Nie ma problemu! Eksperymentowanie w kuchni, ku zgrozie naszych współlokatorów, ponieważ to wszystko wydaje się przerażająco zdrowe? Absolutnie! Jeśli się zwrócisz do mnie o pomoc, to nigdy ci nie odmówię, bo dzięki twojej bubbly personality widzę cię trochę jak takie młodsze rodzeństwo, o które należy się troszczyć i z którym trzeba kpić z innych w naszej prywatnej loży szyderców (do której czasem wpadają Barry, bądź Leo bo my jesteśmy najwyraźniej w trójpaku). Jeśli coś chciałabyś dodać, zmienić, zmodyfikować to zapraszam, ja jestem otwarty na niemal wszystko :love:
ohana means family
33 lata 168 cm pielęgniarka
Awatar użytkownika

Would you find me when the lights go down? And hold me steady when I'm freakin' out? 'Cause I need you here - you keep me safe

something about me
by śnieżynka

Evan Molloy bardzo, bardzo mi się to podoba :yay: Biorę wszystko! Dani pewnie też kocha go, jak swojego młodszego brata i chętnie mu pomagała, gdy było trzeba. Oczywiście nadal jest na każde jego zawołanie, bo mimo jej problemów i ślubu z Rodionem, Evan wciąż jest dla niej ważny. I faktycznie mogła na moment gdzieś się odsunąć, ale teraz jest już lepiej i pewnie próbuje wszystko naprawić *.*
ohana means family
27 lat 153 cm początkująca aktorka i architekt
Awatar użytkownika

Now I know what a fool I've been
But if you kissed me now
I know you'd fool me again

something about me
by makabra

Dzień dobry! Proszę mi tam Billsa wpisać :D
Plus podrzucam Charlie z takimi rzeczami: klik i klik2 :D
Proponuję coś takiego, że poznali się uwaga na instagramie! Byli takimi instagram buddies aż zdecydowali się przenieść relację kumpelską również w świat rzeczywisty :D Plus Charlie to bestie Tori

Evan Molloy
money is the anthem of success
ODPOWIEDZ