36 lat 171 cm pielęgniarka
Awatar użytkownika

Pielęgniarka w Elmhurst Hospital.
Urodziny 25 lipca, szykuj prezenty!

something about me
by Tamer

@tam_tam88 biedny szczurek :c
into the unknown
00 - 000 cm brak informacji
Awatar użytkownika

Concrete jungle where dreams are made of, there's nothin' you can't do, now you're in New York.

something about me
by new yorker

the_rat
Obrazek
Z życia szczura w wielkim mieście!

Czasami, gdy przejadę się metrem, napotykam prawdziwe perełki... Jak ci panowie w swoim własnym kawałku raju! Kto mówi, że nie można się relaksować w podróży? U mnie w norkach też czasami zorganizujemy małe wino z przyjaciółmi!

Pamiętajcie, – czasami warto znaleźć przyjemność w najmniej oczekiwanych miejscach. A może nawet na stacji metra?

Jakie są wasze ulubione sposoby na relaks w miejskiej dżungli?

#szczurwwielkimmiescie #winowmetrze
new york
Awatar użytkownika

I lift my lamp beside the golden door!

something about me
by new yorker

the_rat
Obrazek
Bądźcie sprytni jak szczury, a nie głupii jak koty!
Usłyszały o Chase Glitch, wypłaciły pieniądze, kupiły samochody… i odkryły, że popełniły oszustwo finansowe. *side eye*

W naszym szalonym nowojorskim świecie miejcie oczy szeroko otwarte. Jakie są Wasze doświadczenia z „łatwymi pieniędzmi”?

#the_rat #chaseglitch #kociehistorie

Odznaki specjalne
the rat
Oops, it's a fraud!
Niespodziankowa odznaka do odebrania dla każdego, kto w dniach 04 - 11.09 zostawi komentarz pod postem Szczura i nawiąże w przynajmniej jednym poście do Chase Glitch. Czy znacie kogoś kto dał się nabrać? A może nie dowierzacie w głupotę ludzką? Dajcie nam znać!
new york
29 lat 185 cm doradca finansowy / kolumnista
Awatar użytkownika

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York

something about me
by new yorker

@the.archie.show zapraszam na Staten Island w sprawie naprawy zrujnowanych finansów wszystkie „koty” xd
love is in the air
20 lat 182 cm pracownik old record i roadhouse
Awatar użytkownika

i am creation, both haunted and holy - made in glory.

something about me
by dc: loons_toons

@lazzy.snazzy: pozostaje tylko czekać, aż psy rzucą się w pogoń za niesfornymi kotkami 🚓
money is the anthem of success
Awatar użytkownika

I lift my lamp beside the golden door!

something about me
by new yorker

the_rat
Obrazek
Dzisiaj dzień wyjątkowy, a ja, wasz szczur z Nowego Jorku, postanowiłem na własne łapy przekonać się, czy pech naprawdę istnieje. Zamiast go unikać, zdecydowałem się
rzucić okiem na "bad luck spots" Felixa Morelo...

W drodze powrotnej gołąb ukradł mi frytkę sprzed nosa, wpadłem do nie swoich kanałów i stanąłem twarzą w twarz z czarnym kotem... Pomocy? Jakie macie rytuały na piątek trzynastego??

#the_rat #BadLuckSpot #SzczurZNYC

Odznaki specjalne
the rat
Bad Luck Spots
Bądźcie uważni, żeby nie przejść dzisiaj pod drabiną! A jeśli już to zrobiliście, dodajcie zdjęcia swoich „Bad Luck Spots”. Rozlana kawa? Złamany obcas? Rozbite lustro? Wrzućcie post na swój instagram, oznaczcie Szczura i odbierzcie odznakę! (Do 26.09 włącznie)
new york
ODPOWIEDZ