@tam_tam88 biedny szczurek :c
Pielęgniarka w Elmhurst Hospital.
Urodziny 25 lipca, szykuj prezenty!
something about me
Concrete jungle where dreams are made of, there's nothin' you can't do, now you're in New York.
something about me
the_rat
Z życia szczura w wielkim mieście!
Czasami, gdy przejadę się metrem, napotykam prawdziwe perełki... Jak ci panowie w swoim własnym kawałku raju! Kto mówi, że nie można się relaksować w podróży? U mnie w norkach też czasami zorganizujemy małe wino z przyjaciółmi!
Pamiętajcie, – czasami warto znaleźć przyjemność w najmniej oczekiwanych miejscach. A może nawet na stacji metra?
Jakie są wasze ulubione sposoby na relaks w miejskiej dżungli?
#szczurwwielkimmiescie #winowmetrze
Czasami, gdy przejadę się metrem, napotykam prawdziwe perełki... Jak ci panowie w swoim własnym kawałku raju! Kto mówi, że nie można się relaksować w podróży? U mnie w norkach też czasami zorganizujemy małe wino z przyjaciółmi!
Pamiętajcie, – czasami warto znaleźć przyjemność w najmniej oczekiwanych miejscach. A może nawet na stacji metra?
Jakie są wasze ulubione sposoby na relaks w miejskiej dżungli?
#szczurwwielkimmiescie #winowmetrze
I lift my lamp beside the golden door!
something about me
the_rat
Bądźcie sprytni jak szczury, a nie głupii jak koty!
Usłyszały o Chase Glitch, wypłaciły pieniądze, kupiły samochody… i odkryły, że popełniły oszustwo finansowe. *side eye*
W naszym szalonym nowojorskim świecie miejcie oczy szeroko otwarte. Jakie są Wasze doświadczenia z „łatwymi pieniędzmi”?
#the_rat #chaseglitch #kociehistorie
Usłyszały o Chase Glitch, wypłaciły pieniądze, kupiły samochody… i odkryły, że popełniły oszustwo finansowe. *side eye*
W naszym szalonym nowojorskim świecie miejcie oczy szeroko otwarte. Jakie są Wasze doświadczenia z „łatwymi pieniędzmi”?
#the_rat #chaseglitch #kociehistorie
Odznaki specjalne
the rat
Oops, it's a fraud!
Niespodziankowa odznaka do odebrania dla każdego, kto w dniach 04 - 11.09 zostawi komentarz pod postem Szczura i nawiąże w przynajmniej jednym poście do Chase Glitch. Czy znacie kogoś kto dał się nabrać? A może nie dowierzacie w głupotę ludzką? Dajcie nam znać!
Niespodziankowa odznaka do odebrania dla każdego, kto w dniach 04 - 11.09 zostawi komentarz pod postem Szczura i nawiąże w przynajmniej jednym poście do Chase Glitch. Czy znacie kogoś kto dał się nabrać? A może nie dowierzacie w głupotę ludzką? Dajcie nam znać!
In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York
something about me
@the.archie.show zapraszam na Staten Island w sprawie naprawy zrujnowanych finansów wszystkie „koty” xd
i am creation, both haunted and holy - made in glory.
something about me
@lazzy.snazzy: pozostaje tylko czekać, aż psy rzucą się w pogoń za niesfornymi kotkami
I lift my lamp beside the golden door!
something about me
the_rat
Dzisiaj dzień wyjątkowy, a ja, wasz szczur z Nowego Jorku, postanowiłem na własne łapy przekonać się, czy pech naprawdę istnieje. Zamiast go unikać, zdecydowałem się
rzucić okiem na "bad luck spots" Felixa Morelo...
W drodze powrotnej gołąb ukradł mi frytkę sprzed nosa, wpadłem do nie swoich kanałów i stanąłem twarzą w twarz z czarnym kotem... Pomocy? Jakie macie rytuały na piątek trzynastego??
#the_rat #BadLuckSpot #SzczurZNYC
rzucić okiem na "bad luck spots" Felixa Morelo...
W drodze powrotnej gołąb ukradł mi frytkę sprzed nosa, wpadłem do nie swoich kanałów i stanąłem twarzą w twarz z czarnym kotem... Pomocy? Jakie macie rytuały na piątek trzynastego??
#the_rat #BadLuckSpot #SzczurZNYC
Odznaki specjalne
the rat
Bad Luck Spots
Bądźcie uważni, żeby nie przejść dzisiaj pod drabiną! A jeśli już to zrobiliście, dodajcie zdjęcia swoich „Bad Luck Spots”. Rozlana kawa? Złamany obcas? Rozbite lustro? Wrzućcie post na swój instagram, oznaczcie Szczura i odbierzcie odznakę! (Do 26.09 włącznie)
Bądźcie uważni, żeby nie przejść dzisiaj pod drabiną! A jeśli już to zrobiliście, dodajcie zdjęcia swoich „Bad Luck Spots”. Rozlana kawa? Złamany obcas? Rozbite lustro? Wrzućcie post na swój instagram, oznaczcie Szczura i odbierzcie odznakę! (Do 26.09 włącznie)