informacje o postaci
Queens
Panna
Heteroseksualna
r. żeńskiego
architekt
biuro projektowe Ominor
wyższe
$$$$
prywatne; anthem platinum
Money is the anthem of success
freeform
WIBRACJA GŁÓWNA: 5
PLANETA PATRONUJĄCA: ♀
Gdybym musiała powiedzieć o sobie coś więcej, więcej poza tym co widać i co właściwie dostrzec można uznając mnie za kobietę…o t w a r t ą, dodałabym śmiało to, że lubię myśleć, analizować, zastanawiać się, podważać i w końcu poddawać się zbyt dużej ilości niespokojnych uczuć, przez które gubię się w labiryncie własnych emocji. Bo potrafię k o c h a ć; niestety zbyt mocno, za bardzo, zbyt idealistycznie podchodząc do każdej relacji, w której odnaleźć i dostrzec potrafię miejsce dla siebie.
I jakkolwiek cechuje mnie pociąg do piękna, wciąż poszukując natchnienia w codziennym życiu, potrafię również odnaleźć się w sytuacjach wymagających ode mnie większego zaangażowania. Tyle, że wtedy potrzebuję czasu i przestrzeni, bez poganiania i terminów, które jak nic innego zaburzają mój porządek dnia. Bo uwielbiam być wolna w myślach i słowach, nieograniczona przez schematy. Cenię n i e z a l e ż n o ś ć, ale również kontakt z bliskimi, dla których, gdy tylko poproszą gotowa jestem poświęcić wiele a może i nawet absolutnie wszystko.
Scorpio
WIBRACJA GŁÓWNA: 2
DOPASOWANIE: 🩶🩶🩶🩶
Wystarczająco, żeby się zakochać, stracić głowę a jednocześnie zbyt mało, żeby z m u s i ć kogoś do czegoś więcej niż przyjaźni. I jakkolwiek w tej sytuacji; trudnej, niezwykle uciążliwej i wymagającej ode mnie ogromnych pokładów cierpliwości żywiłam nadzieję, że coś się zmieni. Że spojrzy na mnie tak jak ja patrzyłam na niego. Wróć.
Niezmiennie od tylu lat p a t r z ę w ten sam sposób, przyglądam się, obserwuję, dostrzegam zbyt dużo, więcej niż się spodziewa, wciąż czekam, zabiegam, robię wszystkie te niemądre rzeczy, by zwrócić jego uwagę, bo przy nim jedynym czuję, że mogłabym zapomnieć o każdym innym, gdyby tylko zechciał, poprosił a w końcu b ł a g a ł.
Capricornus
WIBRACJA GŁÓWNA: 4
DOPASOWANIE: 🩶🩶
Przez chwilę uwierzyłam, że mogę być szczerze szczęśliwa. Przez zdradzieckie minuty dałam ponieść się emocjom. Przez zbyt wiele miesięcy sądziłam, że to może się udać. Przez to w s z y s t k o zdarzyło mi się zapłakać. Ostatni raz. Zupełne niedopasowanie. Całkowita k l a p a. Same kłopoty. Niepotrzebne uczucia. I za dużo głupich oczekiwań oraz nadziei, że zapomnę. Sądziłam – wierzyłam (!) – że jego uczucia wystarczą. Że nie będę musiała zbyt często udawać, tego jak bardzo mi na nim zależy. Nigdy nie zależało. Nigdy nie był tak ważny jak ważny powinien być dla zakochanej kobiety człowiek, którego miała poślubić. Na szczęście w porę się opamiętałam. Inaczej musiałabym go oszukiwać. A w zasadzie chyba nie mam na to ochoty. Nigdy nie miałam. Może to on na mnie nie zasługiwał?
Virgo
WIBRACJA GŁÓWNA: 3
DOPASOWANIE: 🩶🩶🩶
Idealnie, bo nie trzeba myśleć, zastanawiać, rozważać, analizować i kierować się rozsądkiem. Można zapomnieć. Zapomnieć o smutku oraz tęsknocie. Kierować się niczym więcej jak dobrą zabawą, bez zamartwiania się o przyszłość oraz o to czy właściwie wypada zachowywać się w sposób przewidziany jedynie dla ludzi, którzy nie mają w życiu zbyt wiele do stracenia. Bo zawsze można odejść i tak po prostu; bez łez, komplikacji oraz histerii powiedzieć: to koniec. Żadnych wyrzutów sumienia. Tutaj ich nie ma. Nigdy nie było i nigdy nie będzie.