ODPOWIEDZ
26 lat 198 cm student, artysta, książę
Awatar użytkownika

Something in your eyes was so inviting, something in your smile was so exciting. Something in my heart told me I must have you.

something about me
by DC: depresjanagrubym

Ilyas' relationships
babe,
there's something tragic about you,
something so magic about you.
don't you agree?
Evan

I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you

love is in the air
26 lat 176 cm ratownik medyczny w straży pożarnej
Awatar użytkownika

i will love you till the end of time, i would wait a million years.

something about me
by dc: loons_toons

I take my whiskey neat (tak naprawdę, to wole owocowe koktajle z dużą ilością lodu)
My coffee black (w rzeczywistości jest to cukier z kawą oraz syropami, zamknięty w kubku na wynos, żeby wyglądało męsko)
And my bed at three (zapraszam)
You're too sweet for me (nigdy)
You're too sweet for me (jesteś tak ładny, że to aż niedorzeczne)

wpadam, zanim zjawi się tutaj twoja harpia narzeczona, wpisz mnie ładnie do relacji :eyes:

Ilyas Al Maktoum
ohana means family
28 lat 163 cm brak informacji
Awatar użytkownika

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York

something about me
by -

Ilyas Al Maktoum nie wiem jak i skąd, ale chcę znać szanownego księcia :shy:
into the unknown
21 lat 156 cm Florystka, która zamiast kwiatów sprzedaje wróżby
Awatar użytkownika

there's things i wanna talk about, but better not to give. but if you hold me without hurting me, you'll be the first who ever did.

something about me
by dc: loons_toons_70148

DZIEŃ DOBRY SĄSIEDZIE!!!!!!! 🌸🌸🌸 Mieszkam dopiero niedawno u Barbary, która w swojej dobroci związała mnie ze sobą cyrografem pozwoliła mi u siebie zostać, więc na pewno odwiedziłam cię, żeby się przywitać. Nie bardzo znam się na świecie poza Appalachami, ale Barbie powiedziała, że twój wyraz twarzy wyrażający absolutne obrzydzenie moim brzoskwiniowym ciastem z piklami i marchewką oznacza uznanie dla moich kulinarnych zdolności mówiła też coś o Ameryce dla Amerykanów, ale przestałam słuchać 😊
Możemy czasem spotykać się w okolicznym lasku, gdzie szukam ziół albo ludzi-psów pośród koron drzew, mogę też zaproponować ci wróżenie z tarota, albo poznać magie twojej kultury, chociaż nie sądzę, żebyś chciał się nią podzielić. Masz bardzo tajemniczą aurę. Ale mogę ci zdradzić, że w twojej linii serca widzę średniego wzrostu bruneta, którego los związany jest z ogniem i służbą zdrowia. To tyle. PA! 😊😊😊😊
Ilyas Al Maktoum
into the unknown
ODPOWIEDZ