ODPOWIEDZ
42 lata 179 cm adwokat w latham & watkins
Awatar użytkownika

Non dovrei viverla sempre così. Non dovrei romper gli schemi, andare di fretta. Non dovrei, non dovrei, non dovrei.

something about me
by ata (dc: ataraxiae)

Saveria Marchetti's relationships
Włoska adwokat, która od lat mieszka w Nowym Jorku i jak na razie nie planuje się przeprowadzać. Tymczasowo ma pod opieką siostrzenicę, jest piekielnie dobra w swoim zawodzie, ale za to poza nim łatwo wyprowadzić ją z równowagi, trudno utrzymać jej dłużej jakiekolwiek poważniejsze relacje, a jej pieniądze potrafią naprawdę szybko znikać. Z informacji mniej ważnych: ma czarnego kota, robi świetny makaron, trzyma w szafie kolekcję herbat na wszystkie okazje, a po godzinach interesuje się fotografią.
pozytywne
TUTAJ WPISZ IMIĘ I NAZWISKO RELACJI

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

negatywne

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

neutralne

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

money is the anthem of success
23 lata 168 cm influencerka
Awatar użytkownika

imprezowiczka, która chyba za bardzo polubiła swojego ochroniarza

something about me
by izzy. | dc: ta_fiona

Saveria E. Marchetti witam piękną Panią ^^ Ogólnie tak sobie pomyślałam, że możemy poznać się przez ojca Ash? On jest jakimś wpływowym biznesmenem, może współpracować z kancelarią, w której pracuje Sav i kilka razy ratowała nazwisko Maddox kiedy Asley zbyt mocno poniósł melanż? Na obecny moment nie wiem jak to ma dokładnie wyglądać, ale nie wyjdę bez relacji, haha. :cwaniak:
i wanna be where people are
42 lata 179 cm adwokat w latham & watkins
Awatar użytkownika

Non dovrei viverla sempre così. Non dovrei romper gli schemi, andare di fretta. Non dovrei, non dovrei, non dovrei.

something about me
by ata (dc: ataraxiae)

Piękna Pani wita drugą piękną Panią! Myślę że dla lepszej dynamiki Sav może znać się z jej ojcem już kilka lat - zakładając, że współpracuje on z kancelarią to pewnie miała okazję pracować z nim już wiele razy, co też mogłoby być wyjaśnieniem dlaczego to ona ratowała później jego córkę. Nie wiem jak często ją ponosi, ale jeśli w miarę regularnie potrzebna jest pomoc Marchetti, to myślę, że mogłyby już nawet mówić do siebie na "Ty" skoro na tyle często się widzą :hihi:   

Nie wiem w sumie w jaką stronę chcesz iść z tą relacją — czy wolisz żeby ograniczało się do to okazjonalnego telefonu i hej, potrzebna pomoc, czy jednak chcesz to bardziej rozwinąć i utworzyć tutaj dodatkowo relację bardziej koleżeńską, co, pomijając dosyć konkretną różnicę wieku, da się zrobić i jakoś to połączyć z tym, że sav współpracuje z ojcem ash.

Ash Maddox
29 lat 181 cm sprzedawca w sklepie rowerowym
Awatar użytkownika

Hush my darling, don't fear my darling. The lion sleeps tonight.

something about me
by nicramrey

Saveria E. Marchetti to co z nami? Ustalone czy w trakcie? :hm:
knowledge is power
32 lat 195 cm adwokat w latham & watkins
Awatar użytkownika

There's nothing that a bottle of whiskey couldn't make me forget except the way you loved me.

something about me
by dc: manul

Saveria E. Marchetti,
no cześć ^^ my ogólnie chyba wiemy :hm: tylko... Ile byli? Zanim się rozbyli :hahaha:
ODPOWIEDZ