TUTAJ OPISZ RELACJĘ

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

TUTAJ OPISZ RELACJĘ
In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York
TUTAJ OPISZ RELACJĘ
TUTAJ OPISZ RELACJĘ
TUTAJ OPISZ RELACJĘ
Hush my darling, don't fear my darling. The lion sleeps tonight.
In New York
Now you're in New York
100%Troy Johnson: ↑17 maja 2024, 16:02 Skoro jeździ rowerem to Troy musi być jego mechanikiem!
@Archie Bassett
Each day, you'd rise with me
Know that I would gladly be
The Icarus to your certainty
In New York
Now you're in New York
A dzień dobry!Rue Brooks: ↑26 lip 2024, 21:00 Dzień dobry!![]()
Dopiero teraz zauważyłam Archiego! Dlatego przybiegam po relację! Czy chciałby znać się z Rue? Może doradzał jej właśnie w kwestiach finansowych, co by było dla jej biznesu najbardziej korzystne? A potem wpadli na siebie przypadkowo w jakimś barze?
@Archie Bassett
Each day, you'd rise with me
Know that I would gladly be
The Icarus to your certainty
W takim razie niedługo porywam na pozmianowe piwoArchie Bassett: ↑26 lip 2024, 21:27A dzień dobry!Rue Brooks: ↑26 lip 2024, 21:00 Dzień dobry!![]()
Dopiero teraz zauważyłam Archiego! Dlatego przybiegam po relację! Czy chciałby znać się z Rue? Może doradzał jej właśnie w kwestiach finansowych, co by było dla jej biznesu najbardziej korzystne? A potem wpadli na siebie przypadkowo w jakimś barze?
@Archie Bassett
No tak mi sie ukrył po kątach, ale wraca. Drugie wejście smoka :p
Ale na pewno! Doradzić gdzie ulokować pieniądze, żeby było z korzyścią dla kwiaciarni i spotkanie w barze teżpasuje. Po brytyjsku chodzi na piwo po zmianie pewnie haha
In New York
Now you're in New York
Rue Brooks: ↑26 lip 2024, 23:04W takim razie niedługo porywam na pozmianowe piwoArchie Bassett: ↑26 lip 2024, 21:27A dzień dobry!Rue Brooks: ↑26 lip 2024, 21:00 Dzień dobry!![]()
@Archie Bassett
No tak mi sie ukrył po kątach, ale wraca. Drugie wejście smoka :p
Ale na pewno! Doradzić gdzie ulokować pieniądze, żeby było z korzyścią dla kwiaciarni i spotkanie w barze teżpasuje. Po brytyjsku chodzi na piwo po zmianie pewnie haha
@Archie Bassett