Concrete jungle where dreams are made of, there's nothin' you can't do, now you're in New York.
In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York
Była rangerka w US Army, obecnie instruktorka na strzelnicy i mama 2,5 letniej Emmy, która szuka na nowo swojego miejsca na ziemi.
In New York
Now you're in New York
If I had a single flower for every time I think about you, I could walk forever in my garden.
Była rangerka w US Army, obecnie instruktorka na strzelnicy i mama 2,5 letniej Emmy, która szuka na nowo swojego miejsca na ziemi.
And now we just feel lige energy
New York City will never sleep
And now we just feel lige synergy
New York City it's the place to be
Emigrate
I aim true, and the ground's where I go. I work late where I'm free from the phone and the job gets done but you worry some, I know. But who wants to live forever, babe?
Mamy ten problem już odnotowany i pracujemy nad nim Zaraz jeszcze podeślę do Ciebie pw z pytaniem odnośnie tego problemu. Oczywiście damy znać kiedy uda nam się to rozwiązać, dajcie nam chwilkęFrances Cornell: ↑15 kwie 2024, 10:44 Na telefonie przynajmniej mi nie działa oznaczenie innych użytkowników. Na tablecie nie mam tego problemu
In New York
Now you're in New York
I'm dying to reach out and know you
But it doesn't feel like it's supposed to
Think like a queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another stepping stone to greatness.
Komentarz dodany przez: adina everly
In New York
Now you're in New York
Nie da się zrobić rezerwacji bez kilkukrotnego wylogowania (tak samo jak tego posta), a i wiszące sprawy w zamówieniach, odznakach, czy podbite i wiszące karty postaci po kilka- kilkanaście godzin odrzucają niesamowicie, zwłaszcza, że admini piszą posty lub udzielają się w offtopie - jedna z was avki robi w ciągu godziny, ale zajrzeć w sprawy adminowe jest jak widać ciężko.
Podobne odczucia mam w przypadku kodów. Nie wspominając o oczywistych inspiracjach widać, że forum jest niedopracowane. Mogłyście sobie dać więcej czasu i porządnie weryfikować wszystko, bo wygląda to tak jakbyście jak najszybciej chciały wypchnąć niedokończony projekt.
Nie będę wspominać już o brak spisu lokalizacji, który jest w przygotowaniu od tygodnia.
Brak mentiona w wersji mobilnej forum jest kosmicznie słaby, szczególnie mając na uwadze to, co napisałam wyżej.
Mimo wszystko jeszcze raz powodzenia, ale beze mnie.
I miss you in the mornings when I see the sun, something in the orange tells me we're not done.
Admini piszą posty - no, ja też uważam, że to jest NIEPOWAŻNE ZACHOWANIE i zdecydowanie należałoby zrobić w regulaminie taki dopisek, że ADMINI POSTÓW PISAĆ NIE MOGĄ. Proponuję przeprowadzić nad tym ogólnoforumowe głosowanie, żeby było sprawiedliwie.
Zresztą nawet w regulaminie jest zapis, że admini mają 24 godziny na sprawdzenie kart postaci. Wystarczyłoby po prostu przeczytać zasady obowiązujące w miejscu, na które się rejestruje
Buziaki dla rządzących, miśka nie pozdrawiam, bo strasznie marudzi.
Diva, hipochondryczka, almond mom.
Gwiazda kina z kryzysem wieku średniego.
Rozwódka.
Ja naprawdę przepraszam, ale...misia: ↑17 kwie 2024, 16:20 Niestety obawy, którymi podzieliłam się na Edenie sprawdziły się, nadal nie czuję się kupiona tym co oferuje miasto.
Nie da się zrobić rezerwacji bez kilkukrotnego wylogowania (tak samo jak tego posta), a i wiszące sprawy w zamówieniach, odznakach, czy podbite i wiszące karty postaci po kilka- kilkanaście godzin odrzucają niesamowicie, zwłaszcza, że admini piszą posty lub udzielają się w offtopie - jedna z was avki robi w ciągu godziny, ale zajrzeć w sprawy adminowe jest jak widać ciężko.
Podobne odczucia mam w przypadku kodów. Nie wspominając o oczywistych inspiracjach widać, że forum jest niedopracowane. Mogłyście sobie dać więcej czasu i porządnie weryfikować wszystko, bo wygląda to tak jakbyście jak najszybciej chciały wypchnąć niedokończony projekt.
Nie będę wspominać już o brak spisu lokalizacji, który jest w przygotowaniu od tygodnia.
Brak mentiona w wersji mobilnej forum jest kosmicznie słaby, szczególnie mając na uwadze to, co napisałam wyżej.
Mimo wszystko jeszcze raz powodzenia, ale beze mnie.
Hejka! Szkoda, że masz w sobie tyle negatywnego nastawienia, żeby znaleźć czas i pisać komuś, kto z kolei zainwestował swój prywatny czas, ale w stworzenie miejsca do rozrywki, że nie spełnił twoich oczekiwań. Wiesz, co? Trudno.
Moim zdaniem naprawdę pora zmienić podejście do PBFów. Fora stoją na hostingach, które opłaca administracja, inwestycją jest też ogrom czasu i pracy w postawienie wszystkiego. Nie płacimy za subskrypcję za miesięczny dostęp, nie jesteśmy klientami. Tworzymy raczej społeczność. Więc drogie adminki, jakby was życie przycisnęło, bo poza forami trzeba zarobić na chatę, jedzenie czy wyjść z psem, albo odebrać dziecko – to ja chętnie wam w tym spisie lokacji pomogę.
Atmosfera jest super, ludzie są super i chcą grać i tworzyć postacie i ja o takie dokładnie forum nicnierobiłam (a co innego adminki przez kilka tygodni). Buzi!
PS wrzuciłam już kilka postów i mnie nie wylogowało.
and I don't wanna feel how my heart is rippin', in fact, I don't wanna feel, so I stick to sippin'