00 - 000 cm brak informacji
Awatar użytkownika

Concrete jungle where dreams are made of, there's nothin' you can't do, now you're in New York.

something about me
by new yorker

kontakt z administracją
W tym temacie możesz podzielić się wszelkimi sugestiami, uwagami i innymi sprawami dotyczącymi forum.
new york
59 lat 175 cm zoolog z zawodu, kryptozoolog z pasji
Awatar użytkownika

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York

something about me
by pan arek

Hejka, pisałam na cb, ale umknęło wśród natłoku czy istnieje szansa, żeby dodać nad okienko szybkiej odpowiedzi najbardziej potrzebne bbcode. Ja korzystam praktycznie tylko z okienka szybkiego i nie powiem, że to dla mnie troszkę utrudnienie :crybaby:
i'm new here!
30 lat 165 cm instruktorka na strzelnicy
Awatar użytkownika

Była rangerka w US Army, obecnie instruktorka na strzelnicy i mama 2,5 letniej Emmy, która szuka na nowo swojego miejsca na ziemi.

something about me
by blossom

Arkadiusz Chocholak zerknę na to i postaram się dorzucić! :posty:
ohana means family
59 lat 175 cm zoolog z zawodu, kryptozoolog z pasji
Awatar użytkownika

In New York
Now you're in New York

something about me
by pan arek

Dziękuję serdecznie
i'm new here!
26 lat 167 cm dziennikarka New York Times na tropie!
Awatar użytkownika

If I had a single flower for every time I think about you, I could walk forever in my garden.

something about me
by nope

A ja mam pytanie, czy da się coś zrobić z listą użytkowników? Bo ta wszystkich (a nie aktualnie zalogowanych) jest wielkim pustym prostokątem, gdy jestem zalogowana. Po wylogowaniu wszyscy się wyświetlają. Robiłam twardy reset, usunęłam ciasteczka i mam ten problem na dwóch przeglądarkach. No i chyba nie jestem jedyna :lol:
money is the anthem of success
30 lat 165 cm instruktorka na strzelnicy
Awatar użytkownika

Była rangerka w US Army, obecnie instruktorka na strzelnicy i mama 2,5 letniej Emmy, która szuka na nowo swojego miejsca na ziemi.

something about me
by blossom
ohana means family
36 lat 172 cm Szefowa działu kontaktu z mediami, News Limited
Awatar użytkownika

And now we just feel lige energy
New York City will never sleep
And now we just feel lige synergy
New York City it's the place to be

Emigrate

something about me
by Kaiserin

Na telefonie przynajmniej mi nie działa oznaczenie innych użytkowników. Na tablecie nie mam tego problemu
into the unknown
38 lat 189 cm ceo - somerset importers
Awatar użytkownika

I aim true, and the ground's where I go. I work late where I'm free from the phone and the job gets done but you worry some, I know. But who wants to live forever, babe?

something about me
by katona kitty

Frances Cornell: 15 kwie 2024, 10:44 Na telefonie przynajmniej mi nie działa oznaczenie innych użytkowników. Na tablecie nie mam tego problemu
Mamy ten problem już odnotowany i pracujemy nad nim :posty: Zaraz jeszcze podeślę do Ciebie pw z pytaniem odnośnie tego problemu. Oczywiście damy znać kiedy uda nam się to rozwiązać, dajcie nam chwilkę <3
00 - 000 cm brak informacji
Awatar użytkownika

In New York
Now you're in New York

something about me
by new yorker

cześć, czy można coś zrobić z wylogowywaniem? Czyściłam ciasteczka, usuwałam historię i pliki podręczne, pomogło dosłownie na chwilę, a teraz znów to samo.
i'm new here!
30 lat 165 cm Nauczycielka klas wczesnych
Awatar użytkownika

I'm dying to reach out and know you
But it doesn't feel like it's supposed to

something about me
by kosik

lolo: 15 kwie 2024, 21:35 cześć, czy można coś zrobić z wylogowywaniem? Czyściłam ciasteczka, usuwałam historię i pliki podręczne, pomogło dosłownie na chwilę, a teraz znów to samo.
Hej, wiemy o problemie i aktywnie próbujemy go rozwiązać :hero:
love is in the air
35 lat 170 cm prezenterka wiadomości w CBS Evening News
Awatar użytkownika

Think like a queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another stepping stone to greatness.

something about me
by my name

Hej, już któryś raz forum próbuje podwójnie wysłać mi posta, bo po kliknięciu "wyślij" pojawia mi się taki komunikat: https://i.imgur.com/QetS3XE.png a ja nie odświeżałam strony ani nie klikałam podwójnie "wyślij". Post, który został dodany to dokładnie mój post, który forum chce dodać po raz drugi. Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją szczerze powiedziawszy i nie wiem, z czego może to wynikać, ale może wy macie pomysł, czy da się to jakoś rozwiązać?

Komentarz dodany przez: adina everly 17 kwie 2024, 18:10

Dalsza rozmowa przeniesiona na PW.
29 lat 000 cm pielęgniarka
Awatar użytkownika

In New York
Now you're in New York

something about me
by misia

Niestety obawy, którymi podzieliłam się na Edenie sprawdziły się, nadal nie czuję się kupiona tym co oferuje miasto.
Nie da się zrobić rezerwacji bez kilkukrotnego wylogowania (tak samo jak tego posta), a i wiszące sprawy w zamówieniach, odznakach, czy podbite i wiszące karty postaci po kilka- kilkanaście godzin odrzucają niesamowicie, zwłaszcza, że admini piszą posty lub udzielają się w offtopie - jedna z was avki robi w ciągu godziny, ale zajrzeć w sprawy adminowe jest jak widać ciężko.
Podobne odczucia mam w przypadku kodów. Nie wspominając o oczywistych inspiracjach widać, że forum jest niedopracowane. Mogłyście sobie dać więcej czasu i porządnie weryfikować wszystko, bo wygląda to tak jakbyście jak najszybciej chciały wypchnąć niedokończony projekt.
Nie będę wspominać już o brak spisu lokalizacji, który jest w przygotowaniu od tygodnia.
Brak mentiona w wersji mobilnej forum jest kosmicznie słaby, szczególnie mając na uwadze to, co napisałam wyżej.
Mimo wszystko jeszcze raz powodzenia, ale beze mnie.
i'm new here!
55 lat 187 cm reżyser, producent filmowy
Awatar użytkownika

I miss you in the mornings when I see the sun, something in the orange tells me we're not done.

something about me
by DC: depresjanagrubym

Ja przepraszam najmocniej, nie jestem z administracji oczywiście, ale jak widzę takie roszczenia to mi się śmiać chce :lol: misia chyba opłaciła tutaj roczną subskrypcję za milion złotych monet i teraz zgłasza oficjalną reklamację :lol: :lol: :lol:

Admini piszą posty - no, ja też uważam, że to jest NIEPOWAŻNE ZACHOWANIE i zdecydowanie należałoby zrobić w regulaminie taki dopisek, że ADMINI POSTÓW PISAĆ NIE MOGĄ. Proponuję przeprowadzić nad tym ogólnoforumowe głosowanie, żeby było sprawiedliwie.

Zresztą nawet w regulaminie jest zapis, że admini mają 24 godziny na sprawdzenie kart postaci. Wystarczyłoby po prostu przeczytać zasady obowiązujące w miejscu, na które się rejestruje :lol:

Buziaki dla rządzących, miśka nie pozdrawiam, bo strasznie marudzi.

:puknijsie:
love is in the air
50 lat 170 cm gwiazda wielkiego ekranu
Awatar użytkownika

Diva, hipochondryczka, almond mom.
Gwiazda kina z kryzysem wieku średniego.
Rozwódka.

something about me
by warren

misia: 17 kwie 2024, 16:20 Niestety obawy, którymi podzieliłam się na Edenie sprawdziły się, nadal nie czuję się kupiona tym co oferuje miasto.
Nie da się zrobić rezerwacji bez kilkukrotnego wylogowania (tak samo jak tego posta), a i wiszące sprawy w zamówieniach, odznakach, czy podbite i wiszące karty postaci po kilka- kilkanaście godzin odrzucają niesamowicie, zwłaszcza, że admini piszą posty lub udzielają się w offtopie - jedna z was avki robi w ciągu godziny, ale zajrzeć w sprawy adminowe jest jak widać ciężko.
Podobne odczucia mam w przypadku kodów. Nie wspominając o oczywistych inspiracjach widać, że forum jest niedopracowane. Mogłyście sobie dać więcej czasu i porządnie weryfikować wszystko, bo wygląda to tak jakbyście jak najszybciej chciały wypchnąć niedokończony projekt.
Nie będę wspominać już o brak spisu lokalizacji, który jest w przygotowaniu od tygodnia.
Brak mentiona w wersji mobilnej forum jest kosmicznie słaby, szczególnie mając na uwadze to, co napisałam wyżej.
Mimo wszystko jeszcze raz powodzenia, ale beze mnie.
Ja naprawdę przepraszam, ale...

Hejka! Szkoda, że masz w sobie tyle negatywnego nastawienia, żeby znaleźć czas i pisać komuś, kto z kolei zainwestował swój prywatny czas, ale w stworzenie miejsca do rozrywki, że nie spełnił twoich oczekiwań. Wiesz, co? Trudno.

Moim zdaniem naprawdę pora zmienić podejście do PBFów. Fora stoją na hostingach, które opłaca administracja, inwestycją jest też ogrom czasu i pracy w postawienie wszystkiego. Nie płacimy za subskrypcję za miesięczny dostęp, nie jesteśmy klientami. Tworzymy raczej społeczność. Więc drogie adminki, jakby was życie przycisnęło, bo poza forami trzeba zarobić na chatę, jedzenie czy wyjść z psem, albo odebrać dziecko – to ja chętnie wam w tym spisie lokacji pomogę.

Atmosfera jest super, ludzie są super i chcą grać i tworzyć postacie i ja o takie dokładnie forum nicnierobiłam (a co innego adminki przez kilka tygodni). Buzi!

PS wrzuciłam już kilka postów i mnie nie wylogowało. :hero:
into the unknown
24 lata 163 cm dyspozytorka w straży pożarnej
Awatar użytkownika

and I don't wanna feel how my heart is rippin', in fact, I don't wanna feel, so I stick to sippin'

something about me
by dc: etiuda.

Zgadzam się z koleżankami wyżej, ale jeszcze od siebie dodam - spora część użytkowników nie ma problemów ani z wylogowaniem, ani z oznaczeniami na telefonach i z doświadczenia wiem, że naprawienie problemu, który część użytkowników ma, a część nie, bo to zależy od telefonu/przeglądarki/cholera wie czego, nie jest wcale takie proste do naprawienia. Admini wiedzą o problemie i próbują go rozwiązać, ale przecież dobrze jest sobie ponarzekać, gdy to nie ty musisz ten błąd naprawić. Same wymagania, zero zrozumienia... Przykre to.
i wanna be where people are
ODPOWIEDZ