ODPOWIEDZ
30 lat 180 cm detektyw svd, nypd
Awatar użytkownika

If there was anyone to ever get through this life with their heart still intact, they didn't do it right.

something about me
by sandman

Callum's relationships
Callum ma 30 lat, irlandzkie korzenie, prawie trzyletnią córkę (którą wychowuje na zmianę z jej mamą) i dwa lata temu awansował dostając się do SVD, co zamieniło go z wesołka w przygniecionego ciężarem świata faceta na skraju depresji.
Adaline Burton

Była narzeczona, matka jego córki. Ta, której złamał serce, łamiąc je i sobie.

Seth Byrne

Młodszy brat.

Alec Jones

Przyjaciel, partner z SVD, głos rozsądku.

Mila Sheffield

Świadek w sprawie, którą rozwiązał i która kładzie się cieniem na jego sumieniu.

ohana means family
28 lat 159 cm detektyw wydziału zabójstw
Awatar użytkownika

the fairytale lies, but it's all that I've known

something about me
by dc: etiuda.

Callum Byrne wpadam po jakieś relki, bo nie dość, że Ilia jest przyjaciółką Adiny, to na dodatek zna jego brata Setha (miała z nim nawet romans, gdy był w związku z jej siostrą, ale ciii, o tym nikt nikt nie wie :lol:), także pytanie - w jakie relacje idziemy, bardziej pozytywne czy negatywne? ^^
into the unknown
Awatar użytkownika

If there was anyone to ever get through this life with their heart still intact, they didn't do it right.

something about me
by sandman

ilianna calaghan: 12 kwie 2024, 15:48 @Callum Byrne wpadam po jakieś relki, bo nie dość, że Ilia jest przyjaciółką Adiny, to na dodatek zna jego brata Setha (miała z nim nawet romans, gdy był w związku z jej siostrą, ale ciii, o tym nikt nikt nie wie :lol:), także pytanie - w jakie relacje idziemy, bardziej pozytywne czy negatywne? ^^
I jeszcze pracują w tym samym budynku, to będzie nieźle skomplikowane. :cwaniak:
Ale! To zależy, jak bardzo Ilia miałaby mu za złe rozstanie z Addie - to jego wina i on dobrze o tym wie, dlatego doceniałby, że z Everly trwałaby jakaś dobra przyjaciółka i był wdzięczny Calaghan, że ją wspiera. Ale jeśli wydarzyłyby się jakieś krzywe akcje typu zemsta albo próby nastawiania Addie (i Emmy) przeciwko niemu to pewnie traktowałby Ilię chłodno.
Jeśli jednak wszystko byłoby w porządku, to jeśli mieliby okazję natknąć się na siebie w pracy, to widzę tutaj jakieś krótkie pogawędki o pogodzie, o nowych kaprysach dowództwa, o nieudolnych bejbi-policjantach czy nawale papierkowej roboty :D
ilianna calaghan
ohana means family
28 lat 159 cm detektyw wydziału zabójstw
Awatar użytkownika

the fairytale lies, but it's all that I've known

something about me
by dc: etiuda.

Callum Byrne Ilia na pewno stanęła po stronie Adiny, którą w tym czasie wspierała i trochę ma żal do Caluma, aczkolwiek... Sama jest pracoholiczką, więc z drugiej strony trochę się mu nie dziwi, w sensie potrafi się postawić w jego sytuacji, bo pewnie sama zaniedbałaby na rzecz pracy swój związek, gdyby w jakimkolwiek była :lol: Także trochę sprzeczne uczucia, ale koniec końców myślę, że mogą mieć całkiem przyzwoite relacje, może nie przyjacielskie, ale kto wie, jeśli będą się często widywać w pracy, to może się one trochę polepszą <3
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me
by sandman

ilianna calaghan czyli ostrożnie, ale z szacunkiem i szansą na sympatię, wchodzę w to! A jeśli masz ochotę rozegrać wyzwanie fabularne na posterunku to dawaj znać! <3
ohana means family
35 lat 185 cm detektyw svd
Awatar użytkownika

Baby, I think you were made for me. Somebody write down the recipe. Been tryin' hard not to overeat. You're just so sweet.

something about me
by a.

Callum Byrne :hej: Przychodzę po coś pozytywnego! Callum i Alec pracują w tym samym wydziale, więc dobrze by było, gdyby się jednak lubili. Mają wiele wspólnego, do tego Alec przyjaźni się Sethem.
Chętnie rozegram coś na komisariacie na początek, jeśli mnie przygarniesz. <3
into the unknown
Awatar użytkownika

something about me
by sandman

Alec Jones: 22 kwie 2024, 10:02 @Callum Byrne :hej: Przychodzę po coś pozytywnego! Callum i Alec pracują w tym samym wydziale, więc dobrze by było, gdyby się jednak lubili. Mają wiele wspólnego, do tego Alec przyjaźni się Sethem.
Chętnie rozegram coś na komisariacie na początek, jeśli mnie przygarniesz. <3
Ja tu w ogóle widzę w nich partnerów - na pewno często dostają wspólne sprawy, bo mam wrażenie, że mogliby się w nich super uzupełniać! Gdy Calluma awansowali do wydziału SVD mógł wpaść nieco pod skrzydła starszego kolegi, może też to właśnie Alec namówił go, żeby spróbował ze studiami? I bardzo chętnie zagram na komisariacie, idealnie możemy zaliczyć wyzwanie fabularne i nadrobić papierologię! <3
ohana means family
35 lat 185 cm detektyw svd
Awatar użytkownika

Baby, I think you were made for me. Somebody write down the recipe. Been tryin' hard not to overeat. You're just so sweet.

something about me
by a.

Callum Byrne Jak najbardziej pasuje mi pomysł z partnerami! Alec na pewno dobrze opiekuje się młodszym kolegą i wspiera jego dalszą edukację.
Daj znać czy masz ochotę zacząć na komisariacie czy ja mam to zrobić. :love:
into the unknown
29 lat 173 cm pani strażak
Awatar użytkownika

gasi pożary i czeka na pierścionek zaręczynowy

something about me
by pierniczek_33

Callum Byrne przyszła bratowa melduje się po relki. Odkąd złamał serducho Addie, to z początku mu nie ufała, ale odkąd zaangażował się w wychowywanie Emmy, patrzy na niego przychylniejszym okiem i ma nadzieje, że może jeszcze wszystko się ułoży i stworzą z Adaline piękną rodzinę.
money is the anthem of success
ODPOWIEDZ