Była narzeczona, matka jego córki. Ta, której złamał serce, łamiąc je i sobie.

Młodszy brat.

Przyjaciel, partner z SVD, głos rozsądku.

Świadek w sprawie, którą rozwiązał i która kładzie się cieniem na jego sumieniu.
If there was anyone to ever get through this life with their heart still intact, they didn't do it right.
Była narzeczona, matka jego córki. Ta, której złamał serce, łamiąc je i sobie.
Młodszy brat.
Przyjaciel, partner z SVD, głos rozsądku.
Świadek w sprawie, którą rozwiązał i która kładzie się cieniem na jego sumieniu.
the fairytale lies, but it's all that I've known
If there was anyone to ever get through this life with their heart still intact, they didn't do it right.
I jeszcze pracują w tym samym budynku, to będzie nieźle skomplikowane.ilianna calaghan: ↑12 kwie 2024, 15:48 @Callum Byrne wpadam po jakieś relki, bo nie dość, że Ilia jest przyjaciółką Adiny, to na dodatek zna jego brata Setha (miała z nim nawet romans, gdy był w związku z jej siostrą, ale ciii, o tym nikt nikt nie wie), także pytanie - w jakie relacje idziemy, bardziej pozytywne czy negatywne?
![]()
the fairytale lies, but it's all that I've known
Baby, I think you were made for me. Somebody write down the recipe. Been tryin' hard not to overeat. You're just so sweet.
Ja tu w ogóle widzę w nich partnerów - na pewno często dostają wspólne sprawy, bo mam wrażenie, że mogliby się w nich super uzupełniać! Gdy Calluma awansowali do wydziału SVD mógł wpaść nieco pod skrzydła starszego kolegi, może też to właśnie Alec namówił go, żeby spróbował ze studiami? I bardzo chętnie zagram na komisariacie, idealnie możemy zaliczyć wyzwanie fabularne i nadrobić papierologię!Alec Jones: ↑22 kwie 2024, 10:02 @Callum ByrnePrzychodzę po coś pozytywnego! Callum i Alec pracują w tym samym wydziale, więc dobrze by było, gdyby się jednak lubili. Mają wiele wspólnego, do tego Alec przyjaźni się Sethem.
Chętnie rozegram coś na komisariacie na początek, jeśli mnie przygarniesz.![]()
Baby, I think you were made for me. Somebody write down the recipe. Been tryin' hard not to overeat. You're just so sweet.
gasi pożary i czeka na pierścionek zaręczynowy