Zablokowany
36 lat 171 cm pielęgniarka
Awatar użytkownika

Pielęgniarka w Elmhurst Hospital.
Urodziny 25 lipca, szykuj prezenty!

something about me
by Tamer

Tamer's relationships
Zapracowana pielęgniarka nie mająca zbyt wiele czasu wolnego. Miłośniczka bajgli i przesiadywania na schodach przeciwpożarowych.
Holden

Kim jest ten pan i ta pani? Czy są... ? Zaczęło się od zszywania rany na głowie i wyprowadzaniu ze szpitala tylnym wyjściem. A skończy na...?

Flannery

Młodsza siostra i zarazem najbliższa powiernica sekretów.

Bryden

Dawny przyjaciel z dzieciństwa, który zerwał kontakt i po latach wraca pracować w tym samym szpitalu, co ona.

Kod: Zaznacz cały

[rel=https://64.media.tumblr.com/3353c7d92141c9502a98d76b1300e46e/b3bc41eeef2c05ee-e8/s250x400/9b3c3b3cdfd385d4c7dfc63c2322db00c46aac2d.pnj|TUTAJ WPISZ IMIĘ I NAZWISKO RELACJI] TUTAJ OPISZ RELACJĘ[/rel]
[/relacje]
into the unknown
29 lat 181 cm sprzedawca w sklepie rowerowym
Awatar użytkownika

Hush my darling, don't fear my darling. The lion sleeps tonight.

something about me
by nicramrey

Tamerlane Darnell my się musimy znać, bo Troy był chłopakiem Flannery. Pytanie czy mnie lubisz czy raczej siostra nagadała ci o mnie same brednie :hm:
knowledge is power
36 lat 171 cm pielęgniarka
Awatar użytkownika

Pielęgniarka w Elmhurst Hospital.
Urodziny 25 lipca, szykuj prezenty!

something about me
by Tamer

Troy Johnson: 10 maja 2024, 18:28 @Tamerlane Darnell my się musimy znać, bo Troy był chłopakiem Flannery. Pytanie czy mnie lubisz czy raczej siostra nagadała ci o mnie same brednie :hm:
Moja siostra nie bredzi, proszę ja ciebie chłopcze niedrogi :puknijsie: :eyeroll:
Przewiduję spory dystans pomiędzy Tam, a Troyem. Ona z całego serca popierała decyzję Flan o ukończeniu studiów. Wyjazdy po kraju i inne takie to nic innego jak fanaberie :hahaha:
into the unknown
Zablokowany