ODPOWIEDZ
26 lat 177 cm call him (bezrobotny) freelancer
Awatar użytkownika

too blessed to be stressed

something about me
by elka

leo harrison relationships
wyznając zasadę too blessed to be stressed przemierza ulice nowego jorku na swojej desce, zupełnie ignorując zbliżające się dwadzieścia siedem lat na karku i fakt, że czas najwyższy znaleźć porządną pracę jak na porządnego i odpowiedzialnego dorosłego przystało. ma siostrę bliźniaczkę, niespożyte pokłady energii, zwyczaj w spędzaniu piątkowych wieczorów na randomowych imprezach i wrodzony dar do plotkowania, także jak zobaczycie kiedyś konto na insta o nazwie gossip boy xoxo, śmiało można podejrzewać o ten świetny pomysł tylko jego
pozytywne
TUTAJ WPISZ IMIĘ I NAZWISKO RELACJI

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

negatywne

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

neutralne

TUTAJ OPISZ RELACJĘ

i wanna be where people are
27 lat 165 cm Influancerka, Aktorka, Dietetyczka
Awatar użytkownika

'Cause darling, I'm a nightmare dressed like a daydream

something about me
by Verdsa
Awatar użytkownika

something about me
by elka

Victoria Brooks no hejka! my to chyba razem mieszkamy i idealnie sie składa, bo leo chętnie bez wiedzy vici przejmie od czasu do czasu którąś z jej paczek pr, najlepiej taką z produktami do koreańskiej pielęgnacji, żeby być jeszcze bardziej fabulous i z gładką buźką :hihi: nie wiem co on na to jej instagramowe życie, bo pewnie od czasu do czasu wyskoczy mu jakaś fota na głównej, a palec omskie, żeby ją polajkować, ale nie przyzna przecież na głos, że ją obserwuje i od czasu do czasu broni przed hejterami w komentarzach, nie?
28 lat 163 cm brak informacji
Awatar użytkownika

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York

something about me
by -

leo harrison to ja podrzucę ren; krótko jest w mieście, wcześniej zdarzało jej się tylko "odwiedzać" ny, a aktualnie raczej chętnie nawiązuje nowe znajomości, bo dotarło do niej, że mieszka tu i raczej tak zostanie
into the unknown
27 lat 165 cm Influancerka, Aktorka, Dietetyczka
Awatar użytkownika

'Cause darling, I'm a nightmare dressed like a daydream

something about me
by Verdsa

Hahaha niestety paczki będą przychodzić do mieszkania na Manhattanie - gdzie pracuje ;D Szkoda, że szukasz starszej pani, ale nic straconego! Jak dobrze się zakręcisz to Victoria z chęcią sama będzie ci takie produkty podrzucać. Dostaje tego pełno, a przecież wszystkiego sama nie wykorzysta. Ja bym tutaj poszła w lekki pozytyw i zobaczymy na fabule co z tego wyjdzie? ;) Victoria lubi towarzystwo i jest bardzo otwarta na innych ludzi. Leo może myśleć, że to taka poza i będzie próbował się dowiedzieć czy ona faktycznie jest taka miła dla wszystkich? ;)

leo harrison
23 lata 175 cm majster na zawołanie
Awatar użytkownika

you're still in bed at ten
and work began at eight
you've burned your breakfast
so far, things are going great

something about me
by normik

leo harrison zaczęłam tu wczoraj pisać o tym, jak to my jesteśmy ziomeczki najlepsze, ale zamknęłam nie to okno co trzeba i całe moje wypociny zniknęły w eterze. Zacznę więc od nowa bez barwnych szczegółów - po prostu jesteś moim najlepszym ziomusiem ziomuś, a ponieważ dzielimy się jedną sugar mommy (choć wciąż o tym nie wiemy), to łączy nas więź bliższa niż wszystko inne. Mój biedny, głodujący przyjacielu-artysto o loczkach prawie tak pięknych jak moje :aaa:
23 lata 160 cm Wokalistka, autorka, kompozytorka
Awatar użytkownika

In New York
Concrete jungle where dreams are made of
There's nothin' you can't do
Now you're in New York

something about me
by new yorker

Wpadam do ciebie po coś ciekawego :P

leo harrison
Awatar użytkownika

something about me
by elka

noreen j. strickland a ja ren chętnie przygarnę :hihi: tylko pytanie - idziemy w nową, totalnie randomową znajomość w stylu nakrzyczałaś jak wyrzucam peta na chodnik a nie do śmietnika, a ja nazwałem cię wariatką, czy coś sięgającego kilku/kilkunastu miesięcy wstecz, gdy ren jeszcze nie mieszkała na stałe w nyc? jeśli to drugie, to stawiam, że poznali się też zupełnie przypadkowo, albo na jednej z imprez na mieście, albo w melinie (bo ren chyba zna desa, jeśli dobrze rozumiem??), a może i nawet wpakowali się w jedną z tych niezobowiązujących relacji nory z czasów zanim się tu przeprowadziła, albo próbowali, ale kiedy zaproponował jej, żeby zwinęli się do niego nagle wszystko co mogło pójść nie tak właśnie tak poszło? nie wiem czy ma to wszystko sens, ale jak nie ma to mów i bij, spróbuje wyjaśnić lepiej :lol:

Victoria Brooks to niech podrzuca mu na te ładne oczy, bo inaczej jakość powietrza w tym mieście zamieni jego piękną buźkę w niewiadomoco! i też myślę, że raczej będzie to pozytywna relka, no chyba że vic krzyczy na niego za porozrzucane po całej chacie brudne skiery. a za to to on sie może już obrazić :lol:

dobra dobra Barry B. Benson, piszesz mi tu o pierdołach, a nie ustaliliśmy ważnej kwestii, jeśli chodzi o naszą szugar mami - KTÓRY BYŁ PIERWSZY I CZEMU BYŁEM TO JA?
23 lata 175 cm majster na zawołanie
Awatar użytkownika

you're still in bed at ten
and work began at eight
you've burned your breakfast
so far, things are going great

something about me
by normik

leo harrison to już musisz Ellie zapytać kto był pierwszy i czemu byłem to ja :lol: Ellie Cavendish wzywam cię na świadka
27 lat 185 cm brak informacji
Awatar użytkownika

Nico miał być sexy golden retrieverem, a zachowywał się jak szczeniak spaniela z zaburzeniami behawioralnymi.

something about me
by new yorker

no ja słyszałem, że my się lubiliśmy w liceum i ratowałeś Andy, bo jestem debilem :lol:
ale powiedzmy, że ja NIE MAM POJĘCIA o tym co zaszło i się psiapsimy. do czasu.... (może?) leo harrison
into the unknown
ODPOWIEDZ