Zablokowany
35 lat 187 cm strażak / deratyzator
Awatar użytkownika

“A family is forever. We could never truly leave each other even if we tried.”

something about me
by landryna

Patrick Strahovski relationships
Strażak i deratyzator; udziela się w społeczności swojej dzielnicy. Usunął szerszenie z twojej altanki, zdjął kotka z drzewa i przegonił szczury z twojej parceli. Pośmiejmy się razem!
Pernille A. Cornell

Nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki? Patrick do niej skacze.

Felony Capone

Nie dla psa kiełbasa. Dziewczyna jego brata, Marka, której uratował życie. Dzielą wspólnie tą tajemnicę, a Patrick nie potrafi przestać o niej myślec.

Strażacy

loff foreva

Adrienne Johnson

Przyjaciółka od czasów szkolnych.

DUKE BUCKLEY

Znają się z czasów akademii; wspólne akcje zrodziły potrzebę wspólnego piwka i tak to się potoczyło. Głos rozsądku w trudnych chwilach.

ohana means family
35 lat 178 cm wokal w metalowym zespole Armada i krawcowa :)
Awatar użytkownika

Wokalistka w metalowym zespole, kiedy nie występuje śpiewa w barze do kotleta i szyje ciuchy. Energiczna, wesoła, rozgadana i towarzyska.

something about me
by dc: melancholy.angel

Hej Patrick Strahovski <3

Chcę coś fajnego dla Adrienne, Ten sam rocznik, więc mogli razem chodzić do szkoły. Myślę, że mogliby spokojnie utrzymywać kontakt po szkole i to jedna ze znajomości, której czas nie zniszczył. Dogadywaliby się. Ade też lubi pomagać i jest taka w porządku wobec innych. Przydałby jej się taki kumpel *.*
ohana means family
Awatar użytkownika

something about me
by landryna

Adrienne Johnson , o! Na bank ściągałby ją na jasełka. Może nawet grali Józefa i Maryję, a skoro ona śpiewa to idealnie się składa! Byłby jej największym fanem podczas koncertów i stałym bywalcem baru w którym pracuje *.* Jak masz ochotę to możemy coś rozegrać dla poukładania relacji.
ohana means family
35 lat 178 cm wokal w metalowym zespole Armada i krawcowa :)
Awatar użytkownika

Wokalistka w metalowym zespole, kiedy nie występuje śpiewa w barze do kotleta i szyje ciuchy. Energiczna, wesoła, rozgadana i towarzyska.

something about me
by dc: melancholy.angel

Ooo, super, mi pasuje :D
Jasne, chętnie :)

Patrick Strahovski
ohana means family
24 lata 163 cm dyspozytorka w straży pożarnej
Awatar użytkownika

and I don't wanna feel how my heart is rippin', in fact, I don't wanna feel, so I stick to sippin'

something about me
by dc: etiuda.

Patrick Strahovski to jakie mamy relacje? Mam nadzieję, że się lubimy! Pepper pewnie czasem z nim flirtuje, ale tak raczej nieszkodliwie, trochę może dla żartu, ona po prostu taka jest :hihi:
i wanna be where people are
Awatar użytkownika

something about me
by landryna

pepper hemingway: 22 kwie 2024, 14:01 @Patrick Strahovski to jakie mamy relacje? Mam nadzieję, że się lubimy! Pepper pewnie czasem z nim flirtuje, ale tak raczej nieszkodliwie, trochę może dla żartu, ona po prostu taka jest :hihi:
To jest coś, co z chęcią by robił żeby kolegów i koleżanki zemdliło od tej słodyczy :hahaha:
Bo może koteczkować i skarbeńkować, nawet przy jej ojcu. Każdy jednak będzie wiedział, że to nic na poważnie :hihi:
ohana means family
24 lata 163 cm dyspozytorka w straży pożarnej
Awatar użytkownika

and I don't wanna feel how my heart is rippin', in fact, I don't wanna feel, so I stick to sippin'

something about me
by dc: etiuda.

Patrick Strahovski ohh, idealnie, właśnie o czymś takim myślałam :lol: Chętnie nawet coś takiego luźnego rozegram, jeśli masz ochotę <3
i wanna be where people are
Zablokowany